Kateřina Pospíšilová nám poslala část svého deníčku z Miss International v Japonsku

A máme za sebou víkend, což na této soutěži neznamená dva dny volna, ale jedno volné odpoledne, za které jsme byly všechny moc vděčné. Byla to sobota, kdy jsme dopoledne nacvičovaly na nedělní večer a odpoledne uspořádali odpolední dýchánek u Miss Egypt, která je už držitelkou titulu Miss Earth.

Na večírku se každá z dívek pokusila předvést typický tanec svého národa, což byly zejména u Latinoameričanek téměř profesionální výkony. Pak jsem si zašla do posilovny, ve které sice zaplatím za jednu návštěvu tolik co u nás za měsíc, ale je fakt nádherná... nejvíc mě asi pobavilo, když jsem na konci vstoupila do sauny a zjistila , že tam můžu sledovat televizi. Ale zrovna tam byl puštěný baseball, tak jsem brzy odešla.

A teď k neděli, jejíž večerní dění mohlo sledovat celé Japonsko na svých obrazovkách, jelikož se volila Miss International Japan 2007. V rámci toho jsme měly menší výstup i my, finalistky Miss International.

Převlékly jsme se do svých národních krojů, na mikrofon se představily ve svém rodném jazyce porotě a divákům a prošly se po molu. Ani bych netušila, jak rychle se může vyhoupnout sebevědomí človíčka, který se snaží s velkou slávou a pompou vysvětlit divákům, že je ze střední Evropy, the Czech Republic, když se hned vzápětí z obecenstva ozve "Bravo"! V tu chvíli jsem měla pocit, že mám už na hlavě korunky nejmíň tři a s velkým úsměvem a vnitřním pocitem uspokojení jsem prošla po molu.

Možná dělám z komára velblouda, ale jsem skutečně vděčná, že někdo toto jedno slůvko měl odvahu do toho jinak tichého sálu vykřiknout. Z toho plyne lekce číslo dvě: raduj se i z maličkostí a dobře naslouchej!

Kateřina Pospíšilová - vicemiss České republiky 2006 Věk: 22 let Znamení: býk Místo narození: Praha Bydliště: Praha Míry: 89–63–92 Zaměstnání: herečka Jazyky: angličtina, ruština, němčina Koníčky, záliby: step, zpěv, hra na klavír Plány do budoucna: Herectvím prezentovat Českou republiku v zahraničí.

Doporučujeme

Články odjinud