Kateřina Sokolová: Plastikám se nebráním!

Kateřina Sokolová: Plastikám se nebráním!

Modelka a Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (21) sice zatím žádnou plastickou operaci nepodstoupila, do budoucna ji ale nevylučuje. Pokud ji bude potřebovat, půjde do toho.

"Nemám nic proti podobným operacím. Když si člověk potřebuje zvednout sebevědomí, které je dnes pro život hodně důležité, tak proč ne," svěřila se.

Na rozdíl od některých svých kolegyň prý zatím žádnou plastiku nepodstoupila. Kdyby ji ale potřebovala, nebránila by se.

"Kdo ví, jak to tu bude v budoucnu vypadat? Třeba to bude úplně normální, že si budou lidé takhle vypomáhat. Už dnes má řada lidí i několik plastik najednou," říká Kateřina.

V souvislosti s kultem krásy a potřebou být ´in´se v posledních letech rozmohl nešvar, že si čím dál mladší dívky nechávají zvětšovat či různě modelovat poprsí. To Katka striktně odsuzuje.

"Chápu plastiku, když je někdo po nehodě, nebo ji podstoupí kvůli nějakému onemocnění. Ale přijde mi opravdu zbytečné, aby člověk v tak mladém věku do sebe nechal řezat pro nic za nic. Postrádá to logiku," tvrdí Sokolová zarytě.

ČTĚTE TAKÉ:
Agáta Hanychová: Těší se její partner na miminko?!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud