Kateřina Stočesová končí s modelingem

Kateřina Stočesová končí s modelingem

Z půvabné kudrnaté blondýnky, modelky Kateřiny Stočesové (27), která získala v roce 1998 titul Miss ČR a poté v Bonnu zvítězila v soutěži Queen Of The World, je dnes květinářka. Přímo u Karlova mostu má v Praze pronajaté malé království - kouzelné květinářství. Dlouhonohá kráska, pocházející z Podlesí u Příbrami, se rozhodla věnovat profesi, která je jí nejbližší.

Kateřinu květiny a všechno kolem nich baví už od dětství. Je absolventkou střední zahradnické školy a právě dekorativní vázání květin patří k jejím největším koníčkům.

"Práce mám nad hlavu a strašně mě baví," říká spokojeně kráska. "V současné době připravujeme výzdobu na několik plesů a stálá aranžmá pro firmy. Zabývat se celý den květinami byl vždycky můj sen, který se mi konečně splnil."

Kateřina Stočesová, která byla donedávna jednou z našich nejžádanějších modelek, svou dosavadní kariéru bez lítopsti ukončila. I když…kdo ví?

"Jak se říká, nikdy neříkej nikdy. Možná udělám v budoucnu nějakou tu výjimku, jedno vím ale jistě. Budu si hodně vybírat," nechává si Kateřina přece jen zadní vrátka.

Rezolutně však prohlásila, že za jejím rozhodnutím prý nikdo nemá hledat nic jiného, než její touhu plně se věnovat květinám. Kateřina naprosto odmítá různá tvrzení, že by v českém modelingu panovala závist a špatné podmínky. "Neřekla bych, že je to tak. Se spoustou holek z branže se znám, když se vidíme, povídáme si, dáme kávičku, zasmějeme se. I když to nejsou moje blízké kamarádky, nevím, že bych s někým měla nějaký problém," řekla.

Doporučujeme

Články odjinud