Katie Holmes si najala "trenéra sebevědomí"

Katie Holmes si najala "trenéra sebevědomí"

Když překvapila svět náhlým oznámením, že opouští svého manžela Toma Cruise (50), herečka Katie Holmes (33) vypadala velmi odhodlaně. Možná se tak ale doopravdy necítila.

Jakmile Tom vzal jejich šestiletou dceru Suri do floridského Disneyworldu, Katie najednou vypadala velmi osaměle. Rozhodla se tedy k pozitivnímu kroku a najala si člověka, který by jí měl pomoci najít odvahu k tomu, čelit světu.

"Představovala si báječnou budoucnost pro sebe a Suri, osvobození od Toma a od scientologie. Ale ta aura odvahy, která ji provázela během rozchodu, už vyprchala. Chce se sebrat, a proto se obrátila na profesionála, na terapeuta, k němuž bude chodit jednou týdně. Chce získat sebevědomí, povědomí o tom, kým vlastně je," řekla jedna hereččina známá reportérům listu Grazia.

Předpokládá se, že Katiným sebevědomím otřáslo, když se Suri vrátila z Floridy, kde ji její otec zahrnoval přepychovými dárky. Herečka se přitom snaží dát své dceři co nejnormálnější život, kde se za odměnu chodí do zoologické zahrady a jí se dobroty ze stánku na ulici.

Proslýchá se, že se Katie nechce vracet do Los Angeles, kde měla například minulý týden vystoupit na charitativním večeru organizace Dizzy Feet, kterou pomáhala založit. Bojí se totiž scientologie, která má v tomto městě na západním pobřeží svou hlavní základnu.

Zdroj k tomu dodává: "Katie se scientologie opravdu bála. Byla vychována jako katolička a scientologie jí nikdy k srdci opravdu nepřirostla. Vždycky měla obavy, že by mohly vyjít najevo soukromé věci z jejich života. Bála se, že by se mohly dostat na veřejnost. Tom absolutně neměl tušení, že Katie plánovala odchod skoro rok. Měla pocit, že je to tak pro ni i pro Suri nejbezpečnější."

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Vypasené celebrity: Ztloustli jsme, no a co?!

ČTĚTE TAKÉ:
Krása ženské nahoty aneb erotika z počátku 20. století

Doporučujeme

Články odjinud