Katie Holmesová se podrobí vymítání duchů

Těhotnou přítelkyni Toma Cruise, sedmadvacetiletou herečku Katie Holmesovou traumatizují duchové mimozemšťanů. K tomuto závěru dospěli podle informací listu Sun představitelé scientologické církve v Hollywoodu. Napomoci, aby se dostala z vlivu vesmírných "vetřelců", má speciální přístroj, který pracuje na principu detektoru lži.

Vymítání nepřátelských duchů, kteří se usídlili v jejím těle, se Katie podrobuje na seancích v sídle scientologů třikrát denně. Některá sezení prý trvají až osm hodin. Léčení však v žádném případě nepřipomíná exorcistické praktiky, které od nepaměti používá katolická církev.

Lokalizovat místa, která negativní energie mimozemšťanů ovládla, má speciální elektroměr, který prý dokáže vysledovat kolísání tělesných hodnot způsobených duchovní interakcí. Čili stejně jako z kriminální praxe známý polygraf schopný zachytit několik druhů změn v neurovegetativních procesech, které nelze ovládat vůlí. Jde o kolísání elektrické vodivosti kůže (tzv. kožně-galvanická reakce), krevního tlaku a dalších hodnot, jež signalizují vzrušení.

Hlavní důraz však při terapii spočívá na pohovorech, v nichž se postižený v dialogu s duchovní autoritou takříkajíc vymluví z vlivu negativních sil. Cílem je dosáhnout, aby do porodu Cruisova potomka, který se očekává za dva měsíce, byla v scientologickém smyslu Katie naprosto čistá. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud