Katie Holmesovou nařkli, že provokovala vibrátorem

Katie Holmesovou nařkli, že provokovala vibrátorem

Sympatie ostatních diváků si při nedávné návštěvě filmového představení rozhodně nezískala snoubenka Toma Cruise a matka jeho očekávaného dítěte Katie Holmesová (27). Přítomní považovali chování populární herečky za natolik skandální a pobuřující, že ji vedení muselo nechat vyvést ze sálu. Marně vysvětlovala, že jde o omyl.

Nepříjemnou scénu měl na svědomí podle přesvědčení přítomných vibrátor, který Katie skrývala pod šaty a jenž svým tichým vrčením rušil diváky na okolních sedadlech při sledování představení. "Vytrvalé předení přístroje mě dohánělo až k šílenství," přiznal hereččin bezprostřední soused po levici. Stejně podrážděně reagovali i další návštěvníci.

Vysvětlení, že se nejedná o takřečeného Robertka určeného k ukojení sexuálních tužeb, ale o speciální aparát, který si těhotné ženy připevňují na břicho, protože jeho zvuky prý blahodárně působí na stav plodu, je nijak neuspokojilo. Požadovali, aby Katie hlediště bezpodmínečně opustila. "Bylo jim naprosto jedno, že vedle nich sedí slavná hollywoodská hvězda," vysvětluje majitel kina. "Jediné co chtěli, bylo v klidu sledovat film, na který si koupili lístek."

Katie Holmesová však byla v aféře opravdu nevinně. Šlo skutečně o přístroj Baby Plus, který funguje jako učební pomůcka rozšiřující kapacitu a činnost paměti dítěte ještě před jeho narozením.

Připevňuje se na břicho a používá se pravidelně v pozdějších měsících těhotenství. Lze ho koupit i v Čechách a maminky, které převratnou novinku vyzkoušely, se shodují na jasném pozitivním efektu přístroje. Jejich miminka lépe spí, méně pláčou, jsou rychlejší ve vývoji a déle udrží pozornost. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud