Katie Priceová rezignuje na divoký sex

Katie Priceová rezignuje na divoký sex

Pobyt v australské divočině, kde vystupovala v reality-show Jsem celebrita, pomozte mi pryč!, pětadvacetileté britské fotomodelce Katie Priceové zřejmě prospěl. Kráska, která si pod uměleckým jménem Jordan získala popularitu pózováním v Evině rouše pro pánské magazíny a milostnou přízní, jíž štědře zahrnovala slavné muže, ohlásila, že radikálně změní styl života.

Až dosud se prý v nitru modelky, která přivedla na svět tělesně postiženého chlapečka, svářila vypočítavá mrcha se vzornou matkou. Ta nakonec zvítězila. "Rozhodla jsem se definitivně skoncovat s kariérou striptérky, která nastrkuje chtivým mužským pohledům obnažené poprsí a na požádání roztahuje nohy," uvedla v rozhovoru s britskými reportéry.

Napříště se prý chce chovat mravně, starat o synka a jak naznačuje týdeník Star, uplatnit se jako herečka v Hollywoodu. Zázračnou proměnu prý způsobil její partner z Celebrity-show, zacházející třicetiletá hvězda pop-music Peter André, do něhož se Katie osudově zamilovala a chtěla by s ním nadále žít.

Kráčet napříště takříkajíc výhradně po cestě ctnosti však pro ni nebude právě snadné. Prudký nárůst popularity Katie Priceové, které způsobilo účinkování v Celebritách, totiž využili její bývali milenci Gary Bolingbroke a Warren Furman ke zveřejnění intimních podrobností z jejich krátkých, leč o to bouřlivějších vztahů. "Byla doslova posedlá sexem, zejména jeho nejvýstřednějšími formami.

Její ložnice byla doslova přeplněna vibrátory a dalšími erotickými pomůckami, zejména takovými, jež slouží k uspokojování sadomasochistických sklonů," uvedl Warren Furman, známý z televizních Gladiátorů, který s ní udržoval poměr před pěti lety.

"Často mě nutila, abych s ní měl styk na kapotě automobilu zaparkovaného na odstavném pruhu frekventované dálnice," vzpomíná Gary Bolingbroke, vyučený elektrikář a po deset měsíců také modelčin oficiální partner. Dodal, že Katie Priceové ze všeho nejvíc preferovala sexuální hrátky na veřejnosti. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud