KATKA (39): Dohodli jsme se na rozvodu. Já se rozvedla, on nikoliv

SandraN
22. listopadu • 21:10

To je ta naše emancipace a rovnoprávnost, dámy. Dřív musel muž něco mít, něčím být, něco nabídnout a znamenat, aby se mohl ucházet o dámu svého srdce, dneska se ucházíme de facto my, doháníme silné pohlaví ve výši výplaty, v procentu nevěr, máme je na mateřské, akceptujeme střídavou péči, už nic není jak bývalo. Je to daň. Za pokrok, za civilizaci, za všechno. Aniž bych chtěla být čímkoli, co by mně byť vzdáleně připomnělo kdysi dávno do všeho kafrající matku či tchyni, my neumíme říct - ano, hochu, zasluž si mě a já pak uvidím. My je v mnohém předběhneme, abychom nebyly pozadu. Jo, chybami se člověk učí. A tohle byla chyba. Že muž si je jistý, že se kvůli němu přetrhneme a co víc: že mu tiše budeme tolerovat to, že on váhá. Co bylo, bylo. Jste rozvedená, on ne. Už to zpět nevezmete. Ovlivnit můžete to, zda se s ním nadále budete trápit. Tohle není láska. To je dobrovolné trápení. Nezvedala bych mobil, odmítla bych schůzky. I kdyby mně bylo sebehůř. Řekla bych mu - zklamals mě a udělal jsi ze mě totálního blbce. Končím. Já si takhle lásku nepředstavuju. Vy dámo skutečně nevydržíte jeden blbý Štědrý večer sama? Pak se běžte vycpat. Až přijdou skutečné problémy, co budete dělat pak? A jemu to je jedno? Že je Vám smutno? V tom případě bych si sjednala rande s placeným společníkem, který předjede s fárem, mě vyzvedne v práci s kytkou, aby ten Váš milovník viděl, JAK SE MÁ CHOVAT chlap, co o ženu stojí. Že se k ní má veřejně hlásit.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud