5
Fotogalerie

Katka Sokolová má miminko

U Miss ČR 2007 Kateřiny Sokolové je vše jinak. Se svým přítelem Robertem Hájkem mají „miminko“ tříměsíční štěňátko Jack russel teriéra.

Pořídit si pejska nebylo jejich svobodné rozhodnutí, ale byl to nečekaný dárek od kamarádů k Robertovým narozeninám. „Když jsem ho přinesl domů, podíval se na nás těmi svými štěněčími kukadly a bylo rozhodnuto, že si ho necháme“, řekl z nového přírůstku evidentně se radující nadšený Robert. Se jménem bylo jasné, že právo výběru bude mít Robert a návrh na Richarda hladce prošel. „Richard je jeho oficiální jméno, ale spíše je zvyklý na Richie, to je takové měkčí na zavolání. Někdy ale musíme pořádně houknout, aby poslechl".

Malý Richie si doma pomalu zvyká, má dvě oblíbená místa kde odpočívá, ale ještě neměl ten správný psí pelech. To byl jeden z důvodů, proč společně přišli do specializované prodejny ROGZ v Moskevské ulici, Praze Vršovicích, vybrat vše, co pejsek potřebuje. O zábavu v prodejně se postaral Richie, když zkoušel různé oblečky. Nejdříve byl zvědavý, co to s ním dělají, ale po více pokusech již začal stávkovat a odmítal zvedat i packy. „Je tady ohromný výběr všech oblečků a rozhodnout se, zda se orientovat podle barvy, vzoru nebo designu je těžké. Nakonec jsme mu vybrali veselou černobílou kostku, náš miláček je stejně tak veselý i zbarvený. Ještě mu také musíme koupit bezpečnostní postroje do auta s úchyty a pískací hračku. S tou si vždy ohromně vyhraje. Také potřebujeme podlahové plínky, přece jen je štěňátko a nějaká ta loužička se doma objeví. Za odměnu, že byl tak trpělivý, mu vezeme ještě dobrůtky ze sušeného masa, těch není nikdy dost“ řekla s plnou náručí dárků pro Richieho Katka.

O pořízení psa Katka ani Robert neuvažovali: „Takový dárek se ale nedá odmítnout. Okamžitě jsme se s ním spřátelili a je pro nás relaxací a ohromnou zábavou“ svorně prohlásili Katka i Robert. Nejen zábava, ale také povinnosti jsou s novým přírůstkem. Katka je v tomto roce často v zahraničí a tak má Robert o zábavu postaráno. Svého nového kamaráda vodí do práce a spolu tak budí obdiv všech psích fanoušků.

ČTĚTE TAKÉ:
Bendová letos stihla napéct jen rohlíčky, ale změnila si image


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud