Katy Perry: Manžel mi napsal smskou, že se rozvádíme. Od té doby jsem ho neviděla | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Katy Perry: Manžel mi napsal smskou, že se rozvádíme. Od té doby jsem ho neviděla

Americká zpěvačka Katy Perry svého bývalého manžela Russella Branda velmi milovala. Dostala však tvrdou životní lekci ve chvíli, kdy se rozhodl s ní rozejít. Od té chvíle ho neviděla. Britský komik jí rozvod oznámil dost otřesným způsobem. Na Silvestra Katy poslal smsku se vzkazem, že právě podal žádost o rozvod.

Katy potkala Russella před čtyřmi roky a zamilovala se do něj téměř okamžitě. V říjnu 2010 měli svatbu, za čtrnáct měsíců poté jí však choť smskou oznámil, že podal žádost o rozvod.

„Je to velmi inteligentní muž a já jsem ho velmi milovala, když jsem si ho brala. Řekněme narovinu, že jsem o něm neslyšela od chvíle, kdy mi smskou poslal oznámení, že podal žádost o rozvod, to bylo 31. prosince 2011,“ svěřila Katy v interview pro magazín Vogue.

V roce 2012 se dala dohromady s hudebníkem Johnem Mayerem. Jejich vztah byl během několika minulých měsíců dost divoký a dvojice se často rozchází a zase vrací k sobě zpět. „Byla jsem do něj šíleně zamilovaná. Vlastně jsem do něj stále šíleně zamilovaná,“ přiznala Perry.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud