Komentáře k článku zpět na článek

moudrasova2 25. 4. 2015 | 22:42

Marushkaaa: já tedy ty chemické driáky nepoužívám...jo, reklama je mocná čarodějka - potřebujeme umělé vitamíny, léky na hlavu, na záda, na nadýmání, na klouby, na potenci...jak ti naši předci mohli existovat bez toho všeho

marta79 28. 2. 2015 | 11:58
Marushkaaa 11. 2. 2015 | 11:44

Kafe s máslem? wtf?! já jsem si koupila na srdce Coenzym extra! díky kterého kromě toho, že se mi snížil cholesterol, mám i víc energie a za den bych řekla, že toho víc zvládám!

Mata69 24. 12. 2014 | 10:23

helza: já tě trochu opravím - při stloukání másla nevzniká syrovátka, ale podmáslí. A máslo a šlehačka přeci není totéž. Ano, máslo je produkt ze smetany, ale vznikne stlučením másla a oddělí se právě to podmáslí. Máslo je už prostě jen mléčný tuk.

jennifer.aniston 23. 12. 2014 | 19:41
helza 22. 12. 2014 | 21:52

jennifer.aniston: přeci když nemáš doma šlehajdu a potřebuješ ji, tak můžeš taky místo ní použít mléko s máslem. Takže to máš opravdu jako kafe se šlehačkou. A to je přeci běžná mňamka.

helza 22. 12. 2014 | 21:49

Uursik: máslo se přeci dělá tak, že stlučeš šlehačku. Já kdysi prostě hodila šlehačku do šlehače, přešlehala, vyžmýkala z toho syrovátku a měla jsem máslo. Podle mne je fuk, hodíš-li do kafe kousek másla, nebo tam dáš šlehačku. Nebo si dáš ušlehanou šlehačku, protože ta se ti stejně rozpustí.

jennifer.aniston 21. 12. 2014 | 19:44
Uursik 21. 12. 2014 | 19:38

jennifer.aniston: to jako fakt obyčejné máslo? tu kvalitní šlehačku - tu bych chápala, stejně se to pak rozpustí a zůstane na povrchu mastný povlak. ale máslo do kafe - to je divné :) i když do medvědího mléka si ho taky dávám :)

Barbina10 21. 12. 2014 | 19:13
jennifer.aniston 21. 12. 2014 | 12:25

Tak jsem to hned musela vyzkoušet - mňam, mňam, mňam - lahůdka! Tohle by mě tedy nenapadlo, ale je to výborné - úžasně to zjemní chuť kávy. Doporučuji.

helza 21. 12. 2014 | 10:56

lebahu: Jak píše Mata69, kazí to ten rohlík. Mě ale zajímá, proč ne kafe se šlehačkou. Pořádnou, takovou, kterou když přešleháš, máš máslo. To si přeci dáváme všichni.

helza 21. 12. 2014 | 10:53

Marsi: No o tom to je, dáš si kafe s máslem, jednak se párkrát proběhneš a spálíš kalorie, jednak část toho co sníš, případně všechno, odevzdáš potkáňatům. Přeci ti slibují, že pomáhá k hubnutí.

helza 21. 12. 2014 | 10:50
Mata69 21. 12. 2014 | 00:28
Mata69 21. 12. 2014 | 00:27
helza 20. 12. 2014 | 16:31

kapa: no jo, ovšem ghí nemá méně tuků, respektive méně projímavé tuky - tudíž problém s útěkem od stolu neřeší. Navíc přepuštěním másla se zničí všechny propagované, zdraví prospěšné vitamíny, tedy přesně to, čím nás má káva s máslem nabudit a obohatit a čím má prospět. Máslo se přepouští, aby sena něm snáze smažilo bez připalování. Tedy aby se zvýšila jeho "připalovací se" teplota. A kafe víc jak 100%C nemá, tak proč máslo přepouštět?

kapa 20. 12. 2014 | 09:57
Kiara 19. 12. 2014 | 20:46

Aha, ono to neumí vložit odkaz. Tak tady:
https://www.google.cz/search?sourceid=chrome-psyapi2&rlz=1C1CHWL_csCZ550CZ550&ion=1&espv=2&ie=UTF-8&q=coffee%20and%20butter

Kiara 19. 12. 2014 | 20:46
Romaana 19. 12. 2014 | 18:16
Marsi 19. 12. 2014 | 17:49

Na mně káva jako taková působí dost projímavě, vypít ji ještě s máslem, tak mám obavu, že bych ani nedoběhla.

lebahu 19. 12. 2014 | 17:34

Přečtěte si také

Horoskopy

Už delší dobu prahnete po lepší pracovní pozici a samozřejmě také po zvýšení platu, ale zatím se vám to…

Nejčtenější články

Doporučujeme