Kde byste měli žít podle horoskopu? Lvi vyrazí na Ibizu, Štíři do Tokia

Kde byste měli žít podle horoskopu? Lvi vyrazí na Ibizu, Štíři do Tokia

Každé místo má jinou energii. Znáte to, přijedete někam na dovolenou a najednou se tam cítíte báječně. Anebo je vám skvěle právě u vás doma. Astroložka Jennifer Angelová říká, že na to, kde je vám dobře, mají vliv hvězdy. Každému datu narození vyhovuje jiné místo. Poslechnete hvězdy, nebo zůstanete tam, kde jste?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Chicago, Illinois

Berani jsou rádi venku a potřebují k životu vzrušení a dobrodružství. Zvládnou spoustu úkolů a projektů najednou bez ohledu na to, zda je dokončí. Potřebují žít ve městě, které je živé, energické, ale kde je taky dostatek zeleně. Chicago je velké město a zároveň je v něm příroda – ideální pro Berany, aby sem utekli.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Westport, Connecticut

Býkům vládne Venuše, takže je pro ně velmi důležitá krása stejně jako stabilita. Býci raději vlastní, než si něco pronajímají, chtějí mít pevně zakotvený život a moc se nehýbat. Mají rádi luxus i peníze, takže musí být blízko velkých měst, kde jsou obvykle vyšší životní standard a vyšší příjmy. Westoport není nijak obrovský, ale leží jen hodinu od New Yorku.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Londýn, Anglie

Blížence ovládá Merkur, takže mají velký zájem o učení a komunikaci. Vzdělání je pro ně důležité, proto chtějí být ve městech, kde je hodně muzeí a galerií. Jsou kreativní a mají rádi elektroniku. Proto musí žít tam, kde se pořád něco děje. Londýn má zvídavým Blížencům hodně co nabídnout.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Charleston, Jižní Karolína

Raci jsou rodinné typy a umí skvěle hospodařit s penězi. Nejdůležitější je pro ně ale bezpečí, a to emocionální i finanční. Mají rádi krásné domy, ale zároveň jsou velmi opatrní na svoje soukromí. Charleston je ideální město pro Raky.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ibiza, Španělsko

Lev chce být prostě nejlepší ze všech. Ovládá ho totiž Slunce, takže potřebuje neustále zářit. Lvi jsou velmi sebevědomí, umí se bavit, takže velmi často spojují práci a potěšení. Jsou štědří a chtějí, aby si užívali i jejich přátelé. Ibiza je perfektní místo pro Lva.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Stockholm, Švédsko

Panny milují pořádek a je pro ně důležitá rovnováha. Proto potřebují místo, kde je dostatek přírody, kde není moc hluku a kde je čisto. Ovšem potřebují také komunitu lidí, která je na tom podobně jako ony. Stockholm, známý svou efektivitou, je ideálním místem pro Panny.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Praha, Česká republika

Váhy potřebují hodně harmonie a energie. Jsou kreativní a často sbírají umělecké předměty, zajímají se o divadlo, balet a galerie. Zajímat je tedy bude každé město s kulturní historií, kde nebude vysoká kriminalita. Praha je jedno z nejbezpečnějších měst na světě a zároveň nabízí množství kulturních památek, které Váhy rády prozkoumají.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Tokio, Japonsko

Tokio je jedno z nejmodernějších měst na světě, ideální pro hvězdy typu Štírů. Štíři jsou velmi intenzivní a rádi zkoušejí nové věci. Jsou raději v jádru dění než v zákulisí. Proto je pro ně vhodné právě bouřlivé Tokio.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Jeruzalém, Izrael

Jeruzalém vzrušuje svou filozofií a dobrodružnou stránkou. Střelci rádi cestují, navíc jsou to velmi duchovně založení lidé, kteří milují místa s historií a tajemstvím. Mají svobodného ducha, který jim dovoluje žít jednoduše a prostě. Třeba právě v Jeruzalémě.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Berlín, Německo

Berlín je perfektní město, kde může Kozoroh žít stylově bez toho, aniž by musel vykrást banku. Kozorozi milují práci a tradice, které jsou pro ně velmi důležité. Potřebují osobní prostor a taky kvalitu. Proto by měli žít v prosperujícím městě, kde se ctí hodnoty.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Austin, Texas

Austin je tak trochu podivuhodný. Hodí se tedy pro Vodnáře, kteří jsou také trochu „divní“. Nesledují trendy, neradi se řídí pravidly a nesnášejí, když jim někdo říká, co mohou nebo nemohou dělat. Vodnáři jsou také dobročinní, aktivní ve svých komunitách a rádi pomáhají druhým.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Salzburg, Rakousko

Mozartovo město a město hudby je plné romantiky podobně jako Ryby. Proto je perfektním místem právě pro ně. Ryby jsou totiž velmi intuitivní a citlivé, nemají rády disharmonii. Nemohly by žít ve městě s vysokou kriminalitou, takže Salzburg je pro ně ideální. V něm můžou zapomenout na strasti a problémy, kráčet po krásných ulicích, v nichž se kombinuje moderní design se starým kouzlem. A samozřejmě je kolem spousta vody, což je pro Ryby nezbytné.

Doporučujeme

Články odjinud