Kdo se má v mužích vyznat?

13 komentářů

Blade
7. března • 13:35

No ja si myslim, ze existuje jeste spousta dalsich charakteristik. Treba ze chlapi,kteri jsou hezci a hodni, si mysli, ze to staci a neresi peci o vztah.... atd.

Karel
7. června • 15:51

To, co napsala Lenka je hodně pravda. Něco podobného lze ale konstatovat i o ženách, byť v pozměněné formě, např. že krásná žena nezůstane věrná. proč si ale lámat hlavu podobnými "hlavolamy", když takovéhle úvahy jsou jedna věc a život je věc druhá. Říká se, že vše špatné je k něčemu dobré ale již se tak mnoho neví, že i vše dobré je k něčemu v životě špatné.

Maxi
23. května • 18:57

Jano, takze si ma hledat "slozitejsi" zenskou, ktere pak poskytne totez? Jaky rozdil?

Jana
22. května • 15:46

Jirko ty jsi pablb. Mit o jednu dirku navic, uz se vozis v kare a zijes v Karibiku. Jaky poradny chlap by si uvazal na krk takhle jednoduchou zenskou? Radsi zustan tim, cim jsi a snaz se makat aby jsi to te sve "snove fiflence" poskytl. Zn. Kara a Karibik.

Daila
20. května • 12:48

Nesouhlasim, že jsou ženy jednodušší.... ale to je samozřejmé..a můžeme to brát jako překlep.:-)

Betka
17. května • 22:06

Doporučuji přečíst si knihu PROČ MUŽI LŽOU A ŽENY PLÁČOU spis.Allan a Barbara Peaseovi,je to takový manuál,jak zacházet s opačným pohlavím,co od něj můžeme očekávat.Jsou to výzkumy z celého světa a je zajímavé,že ty chlapi jsou všude stejní.Tohle jsem si měla přečíst před x lety,když jsem se mlaďoučká a blboučká vdávala,ušetřila bych si rozvod,protože bych do toho chomoutu nikdy nevlezla.Uvázat si chlapa na krk z čisté lásky je holý nerozum a nikomu to neradím.

Jirku
16. května • 19:02

Zajímavé, ale pokud nemůže nikoho najít, protože každý má nějaké "ALE", je problém trochu jinde.
Ženy si snaží vyrýsovat představu vhodného muže - zde poměrně obecně, ale docela přísně. Ale skutečnost je jiná - i u toho, kdo vyhoví, to třeba stejně nezafunguje, a naopak se chytne ten, kdo představě původně vůbec nevyhovoval. Ukáže se tak, že vlastně ty ženy, které něvědí, co chtěji, patří do stejné skupiny, jako ty, které si vykonstruovaly ideálního partnera v tabulkách (a ten ne a ne přijít....)
Dále - vzhledem k pasivitě žen při navazování známosti - mají omezenou možnost volby partnera. Potenciální (byť jinak úžasný) partner je špatný už jen proto, že zájem neprojevil on o ní (naštvaně vyjádřeno tvrzením, že je zbabělý).
Konečně, požadavky aspoň dnešních žen jsou trochu přehnané - muž má být chytrý, bohatý, hezký, hodný, inteligentní a.j. A navíc se ještě ucházet o tu dotyčnou - jako kdyby ona měly zmíněné ideální vlastnosti (proč by to dělal). Do jaké míry si ženou otázku, co mohou vlastně nabídnout ONY?

Nika
15. května • 16:50

Honza: Myslím, že jsme si fifty-fifty: ženský jsou na prachy, mužským zas až moooc záleží na tom jak ženská vypadá:o)) Prý to má prameny někde v pravěku - ženský si vybírají toho, který se dokáže postarat o ní a o \"mláďata\"... Ale na druhou stranu - ono taky záleží s kým se stýkáš a po kom koukáš, některé ženy už jsou evolučně dál a pozůstatek pudového myšlení z pravěku je minimální... :o)))

Verunka
15. května • 15:37

Pro Honzu: já jsem taky šeredná, chudá a děsně zlá:0))))

15. května • 12:59

Všechno co napsala Lenka je pravda, ale bez mužů si nedovedu představit svůj život. Mám tři, jeden má 6O let, druhý 31 let a třetí 5 let.

15. května • 12:03

zařídilY

Jirka
15. května • 12:02

ja mit o jednu diru vic, tak mam zarizenej zivot jak zenska, uz ted jezdim v 7mickovym bmw a valim se u more v karibiku.

Honza
15. května • 9:25

Samozřejmě, že se nad těmito řádky směji. V tomhle směru jsou ženy jednodušší. Mám dojem, že peníze jsou to hlavní a jakákoliv další nevhodná mužská vlastnost se dá s dostatkem jeho peněz přecházet a tolerovat... Dobře jste si to zařídili :-)
Mimochodem jsem ošklivý, chudý a zlý, já jenom kdyby mě nějaká chtěla ;-)

Doporučujeme

Články odjinud