Kdo se neumí rozejít, může si najmout profesionála

9 komentářů

markousek
10. května • 12:44

tak rozcházení mi nikdy nedělalo radost,ale najmout si na to někoho cizího?Vždyť nám snad na dotyčném záleželo a alespon osobní jednání si zaslouží

yukon97
24. dubna • 22:10

Jak jsem stará,tak musím říci,že rozejít se z očí do očí neumím.Není to srabárna.Je mi ho líto.Zároveň uznávám,že poslat za tím účelem náhradu není fér.Je to jako podraz.Co dělat?Setrvávám tam,kde nejsem šťastná..Fandím všem,kteří mají jakoukoli odvahu..Pokoušela jsem se vztah mnohokrát urovnat,tisíckrát vše překousnout a znovu a znovu podat pomocnou ruku..ale alkohol,automaty,pozdní příchody..Vztah dvou lidí je věda,kterou stále omlouvám k dokonalosti.Marně bádám dál a věřím..

ninna
24. dubna • 19:22

Dnes se plno lidí seznamuje a rozchází pomocí smsek. I toto se mi zdá být zbabělý způsob, i když určitě snadnější než říci přímo do očí, že je konec...hb

Bibina
24. dubna • 16:56

Zvláštní, podivné a naprosto nepochopitelné. Pokud už nebudu moct vedle svého partnera vydržet, pak říct mu to rovnou z očí do očí je nejen nejednodušší, ale také efektivní pro můj psychický klid.

KISUSATKO
24. dubna • 15:25

To přesně sedí na chlapi,vymyslet něco takvého.Nechtěj nést za nic zodpovědnost a neraději by nic sami neřešili.O všem jsou i vyjímky,ale poskromnu :o)

velvira
24. dubna • 10:46

Tuto službu určitě vymyslel "chlap"! Když se v jedné kanceláři, kde jsem pracovala, našel zmetek, řekly jsme: "to vymyslel chlap." Toto ale ani chlap nevymyslel. Jenom "chlap". Nezájem nebo zbabělost, to je od chlapa jedno a totéžů obojí zraňuje stejně. Vyhnat z úlu ty trubce a žít bez samečků!

Isabela
24. dubna • 10:27

Zbabělost a upřímnost jsou jen částečky toho,o co jde.Je sice pravda,že člověk musí najít odvahu,ale o to víc se mu pak uleví a hlavně má čisté svědomí. A kdo to nazývá staromódním způsobem,má sám se sebou co dělat. Je ještě zapotřebí makat sám na sobě hodně a hodně,ale důležitým krokem je ten první,a to je pochopení!Není to potom o nic lehčí,ale člověk "už alespoň ví,o co jde"- musí mu pak být hanba za to,že své záležitosti nechává vyřídit někým jiným a JEŠTĚ MU ZA TO PLATÏ!!!!!!!!!!!!!!

Kristla
24. dubna • 10:15

Asi je to snadnější, nastrčit za sebe někoho druhého. Ale není to tak trochu zbabělost ?

paboucek
24. dubna • 10:13

Kam se vytrácí upřímnost mezi lidma????

Doporučujeme

Články odjinud