Kdo vyhraje Superstar? Sázkaři tipují gazelu Gunčíkovou!

Kdo vyhraje Superstar? Sázkaři tipují gazelu Gunčíkovou!

Podle bookmakerů je jednoznačným favoritem nedělního finále druhé řady československé Superstar s kursem 1,35:1 Gabriela Gunčíková.

Na jejího soupeře, Lukáše Adamce, je aktuálně možné sázet v kursu 2,8:1. Celkový náběr sázek na letošní Superstar jistě překročí hranici 4 milionů korun.

Gabriela Gunčíková je horkou favoritkou i podle samotných sázkařů, na její vítězství směřuje 75% vkladů, na Lukáše Adamce připadá zbylých 25%.

„Dlouhonohá gazela „Gunčice“ byla s Petrem Ševčíkem hlavní favoritkou, ale zatímco její sok pomalu upadá v zapomnění, Gabriela pomýšlí na metu nejvyšší. Sice mě ještě před týdnem strašil rastaman Šeps, ale česko-slovenský národ dostal rozum a konečně přestal švejkovat. Jakkoliv je Lukáš Adamec také kvalitní zpěvák, blonďatá dračice, schopná měřit se sílou řevu snad i se samotnou Lucií Bílou, by podle objektivních parametrů měla zvítězit,“ říká Michal Hanák.

Superstar patří dlouhodobě mezi sázkaři nejvyhledávanější společenské (nesportovní) události, když jí mohou konkurovat pouze politické příležitosti.

S celkovým objemem sázek přes 4 miliony korun se přesto celá Superstar může rovnat s jediným atraktivním zápasem na hokejovém mistrovství světa.

Zdroj: Fortuna a TV Nova

ČTĚTE TAKÉ: Ochránci přírody vydělávají na deštné pralesy prodejem porna!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud