Kdopak je na světě nejkrásnější?

Kdopak je na světě nejkrásnější?

Podle amerického časopisu People získala letos první místo v pomyslném žebříčku krásy americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopez (41).

Každoroční vyhlašování těchto mediálně sledovaných „cen krásy“ je doprovázeno titulní stránkou časopisu People. Kolem Jennifer Lopez je poslední dobou pořádně rušno.

Vystupuje v roli porotkyně v americké Superstar a svým hudebním fanouškům se nedávno připomněla úspěšným singlem „On the Floor“, který se dere do čela amerických hitparád. Podtrženo, sečteno, Jennifer Lopez je hodně vidět a díky tomu vystřídala v žebříčku nejkrásnějších žen světa takové celebrity jako jsou Halle Berry, Jennifer Garner nebo Beyoncé.

„Je to šílené. Nevím, co říct,“ zareagovala Jennifer na oznámení o svém prvenství. „Páni, vždyť já si to nezasloužím. Cítím se šťastná a pyšná. Pyšná na to, že mi není 25!“ Jennifer Lopez je proslulá svými výroky o tom, že žena je krásná jen tehdy, když je šťastná.

Sympatie si získává i přiznáním, že za jejím sexy vzhledem stojí tvrdá práce: „Po porodu jsem hodně makala a musela jsem změnit své stravovací návyky, začala jsem jíst mnohem méně," přiznává matka tříletých dvojčat Maxe a Emmy, které má s manželem Markem Anthonym. „Za to jak vypadám, může spousta lásky, které si mi dostává od nejbližších. Těší mě, že jsem považována za atraktivní ženu, ale vždycky jsem cítila, že pravá krása vychází ze srdce,“ dodává.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud