Kdy cvičit, abyste rychle zhubla? Štíři pozdě večer, Váhy po ránu

Kdy cvičit, abyste rychle zhubla? Štíři pozdě večer, Váhy po ránu

Hvězdy ovlivňují nejen naši povahu, ale i fungování našeho organismu. Pro někoho je tak lepší cvičit po ránu, pro druhého spíše večer. Podívejte se, kdy je nejlepší hýbat se pro vás, když chcete rychle zhubnout.

1. Živel: Vzduch

Znamení: Blíženci, Váhy, Vodnář

Pokud jste se narodila ve znamení Blíženců, Vah nebo Vodnáře, nejvíc radosti a energie získáte z pohybu hned po ránu, když zbytek světa ještě spí nebo se chystá do práce. Vzdušná znamení mají ráda začátek dne s nádechem vzrušení a endorfinových aktivit. Pokud držíte dietu, pak je rozhodně nejlepší pravidelné ranní cvičení, to je pro vás nejefektivnější a budete rychleji spalovat tuky.

Pokračování 2 / 4

2. Živel: Oheň

Znamení: Beran, Lev, Střelec

Narodila jste se v ohnivém znamení Berana, Lva nebo Střelce? Pak máte ráda teplo, takže pro vás je naprosto ideální, když si zajdete do fitka v poledne nebo uprostřed pracovního dne (pokud tedy můžete). Ohnivá znamení mají tendenci vybuchnout, protože se v nich od rána nahromadí spousta energie a emocí, které musí ven. Proto je vhodné těsně před obědem vyrazit do parku nebo fitka a pořádně si dát do těla. Tak spálíte nejen tuky, ale taky agresivitu a sedavé vibrace, které jste během dne nastřádala.

Pokračování 3 / 4

3. Živel: Země

Znamení: Býk, Panna, Kozoroh

Zrozenci v zemském živlu jsou konzervativní, praktičtí a opatrní. Máte pragmatickou povahu, takže je pro vás klíčová pravidelnost. Pro vás je nutné cvičit pravidelně a neustále, abyste si vytvořila zvyk. Nezáleží na tom, kdy budete cvičit nebo co budete dělat, důležité je, abyste cvičila konzistentně – to znamená 3x týdně ve stejnou dobu. Energie země může stagnovat, takže když si půjdete zacvičit třeba v poledne, pomůže vám to vyskočit z duševní a energetické rutiny. Stačí, když si dopřejete rychlou půlhodinovou procházku, a váš mozek začne opět skvěle fungovat.

Proč si vybíráme partnera, který nám voní? Více na videu:

Pokračování 4 / 4

4. Živel: Voda

Znamení: Štír, Rak, Ryby

Pokud jste se narodila ve znamení Štíra, Raka nebo Ryb, patříte mezi vodní znamení. Pokud jde o cvičení, tma je váš nejlepší přítel. Jste totiž uzavřená a citlivá a nemusíte být pokaždé vidět. Denní cvičení by vás spíše energeticky zabíjelo a pohlcovala by vás energie dalších lidí. Pro vás je nejvhodnější cvičení po západu slunce, třeba jóga nebo kruhový trénink v tělocvičně, kde už skoro nikdo není. To vám pomůže potlačit vaše nálady, budete lépe spát a budete taky rychleji spalovat přebytečné kalorie.

Doporučujeme

Články odjinud