Kdy je na miminko opravdu už pozdě?

5 komentářů

Matie
14. března • 23:49

Já jsem o dětech začala uvažovat až po 30ti letech. Do té doby jsem měla asi všechno, co jsem chtěla-dobrou práci, partnera, přátele... A povedlo se vlastně hned, jak jsme si přáli,první ve 33 a druhé v 36. Bez problémů a lékařů. Myslím,že se v současné době všechno tak nějak s prodlužujícím se věkem posouvá a možná jsou ženy zdravější a tedy i déle schopné plodit děti. Všem tedy držím palce, protože opravdu není pozdě!

Hankaxx
6. ledna • 11:27

Kájo pořád lepší když má ta 65 letá žena to dítě po kterém toužila(tedy v 25 už dospělého jedince), než kdyby zůstala sama.
Opustit může manžel i dvacetiletou a ta na tom bude s malým miminem ještě hůř.
Souhlasím s Nykli, podařit se může i později. Moje příbuzná otěhotněla přirozenou cestou po mnoha letech snažení až v 39 a dnes má dvě dospělé děti.

Kája
4. ledna • 16:25

Tady nejde o to,jak se cítí žena teď,když chce mít dítě ve 40ti letech,ale jak to bude až ji bude 65,děcku 25let.Manžel ji třeba opustí a na dítě nebude stačit,nebo se o něj bude tak bát,že to dítě bude chudák.

arlow
30. prosince • 18:43

plně souhlasím...at si každý žije a delá to...na co se cítí!!!!! Jen jedno je jisté...každý věk a životní etapa má mít své....

Many
27. prosince • 20:52

Nesouhlasím.
Záleží na každé ženě zvlášť. Mám s tí své zkušenosti. Dámy, slečny, maminky, neztrácejte naději ani po třicátém roku řivoty, neboť krom mne je tu dalších spousta maminek, které do třicátého roku svého věku ne a ne počat vytoužené miminko a později, bez problému přišly do jiného stavu a jsou šťasné.
Chce to jem nenechat se stresovat.

Doporučujeme

Články odjinud