Když Elton John volal Adele, zpěvačka si myslela, že jde o hloupý vtip

Když Elton John volal Adele, zpěvačka si myslela, že jde o hloupý vtip

Soulová zpěvačka Adele (24) si stále ještě nepřipadá jako hvězda. Dokazuje to i fakt, že když jí zavolal sir Elton John (65), ani ji nenapadlo, že by to mohl být opravdu on.

Byla přesvědčená, že jde o vtip. Elton John volal mladé kolegyni před letošním předáváním cen Grammy, kde nakonec Adele vyhrála v šesti kategoriích.

V rozhovoru s anglickým moderátorem Mattem Lauerem k tomu zpěvačka dodala: "Netušila jsem, kdo to volá. Prostě si se mnou začal povídat, já jsem předala telefon kamarádce s povzdechem: 'no, to je teda fakt Elton.' Ještě pořád se tomu musím smát. Přimělo mne to uvědomit si, že jsem se dostala na jinou úroveň."

Adele podle informací listu Daily Mail přiznává, že by byla zničená, kdyby o ní některý z jejích bývalých milenců napsal píseň (tak, jako to ona udělala jim):

"Byla bych totálně vyděšená, šokovaná. Ať už by o mně některý z mých bývalých napsal cokoliv. Já jsem alespoň nikdy neuváděla jména, ale mám pocit, že kdyby to bylo naopak, všichni by rovnou věděli, že je to o mně. U mne alespoň nikdo přesně neví, o kom mé písně vlastně jsou."

Její pohled na soukromí se zřejmě mění pod tíhou pozornosti bulváru a veřejnosti. Dnes už zpěvačka lituje, že zveřejnila některé detaily: "Je to těžké... Měla jsem si hodně věcí nechat sama pro sebe, ale vůbec jsem netušila, že se moje album tak proslaví."

Doporučujeme

Články odjinud