Když objevím vlnku na břiše, jdu do diety

Když objevím vlnku na břiše, jdu do diety

Petr Rychlý (44) vstoupil do nového roku hezky štíhlý. Nechce mít po čtyřicítce v pase pneumatiky. Také má recept na štíhlou linii.

"Rozhodně chci dobře vypadat. A tak na sebe pečlivě dbám," přiznává Korzu doktor Čestmír Mádl z Ordinace v růžové zahradě. "Dříve jsem si vůbec nedělal hlavu s tím, co jím. Jedl jsem přímo prasárny, sladké, mastné, užíval jsem si života. Teď, když se mi objeví jedna vlnka na břiše, šlápnu na to a začnu korigovat stravu. Jinak to nejde. Nejlepší recept na štíhlou linii má přece Veronika Žilková, když říká - nežrat, nežrat, nežrat."

Z baviče režisérem Rychlý, který začínal jako úspěšný televizní bavič, se v Divadle Na Fidlovačce věnuje nejen herectví, ale také v poslední době režii. "Zalíbilo se mi být režisérem. Především díky kolegům a kolegyním, které dobře znám a mám s nimi ty nejlepší vztahy. Ale bylo to těžké vystoupit z herecké řady. Poprvé jsem režíroval Na Fidlovačce Pirandellovu hru Člověk, zvíře, ctnost a naposledy komedii V korzetu pro tetu. Baví mě především komedie, ve kterých nikdy nechci jít za hranici vkusu. Takže se těším letos na nějakou novou hru," říká Rychlý.

A chtěl by být nejraději bavičem, seriálovou hvězdou, hercem nebo režisérem? "Nejraději jen divadelním hercem, ale tím bych se neuživil," dodává Rychlý smutně.

Doporučujeme

Články odjinud