Když ON nechce sex...

Když ON nechce sex...

„…nezlob se, nemám chuť, chce se mi spát, rozbolela mě hlava...“ Typická ženská výmluva, usmáli by se mnozí muži. Jenže co když tím, kdo odmítá, není žena a tato slova zazní z úst vašeho partnera?

Dočká-li se muž podobných slov odmítnutí, náladu mu to jistě nezvedne. Celou situaci pán tvorstva pravděpodobně vyhodnotí jako jasný signál k tomu, aby zašel za kamarády na jedno, a tím je v podstatě „vyřešeno“… Narazí-li na podobnou milostnou neshodu žena, nebere ji obvykle na lehkou váhu, zvláště není-li to poprvé, co se dočkala odmítnutí. Vkrádá se neobytná myšlenka PROČ? Co jsem udělala špatně? Ikdyž na odpovědi hned nepřijdete, zde je pár věcí, které byste při jejich hledání rozhodně dělat neměla…

Sedmero partnerského přikázání

  • Nevyčteš

Jestliže váš partner nemá chuť na milování, ovládněte se a nezahrňte ho palbou výčitek. Mluvit o problémech je sice prospěšné, ale nedokážete-li momentálně najít správnou formu, vězte, že právě v tomto případě platí staré známé: mluviti stříbro…

  • Nepohaníš

Vyvarujte se útoku na jeho sebevědomí. Ze statistik vyplývá, že 80 % mužů se domnívá, že jsou nejen nadprůměrnými řidiči, ale také nadprůměrnými milenci. Nechte je při tom.

  • Nevybouchneš

Záchvat vzteku vám v podobné situaci na sex-appealu rozhodně nepřidá.

  • Nebudeš naléhat

Respektujte partnerovo odmítnutí: loudit a doprošovat se je nedůstojné a kontraproduktivní už z principu. A i kdybyste nakonec dosáhla svého, dobrý pocit z toho nebudete mít ani jeden.

  • Nepromarníš

Taktika „včera jsi nechtěl ty, dneska natruc nechci já“ pravděpodobně vyladění vašeho sexuálního života také neprospěje.

  • Nebudeš vydírat

Vynucovat si milostné hrátky stylem „když nebude sex, nedostaneš večeři“ je další věc, která vašeho milého může vyvést z míry a kýženého výsledku tím stejně pravděpodobně nedosáhnete.

  • Nesesmilníš

Pustit se do mimopartnerského milostného dobrodružství může být sice krátkodobě vzrušující a zábavné, ale vězte, že je to vůbec ta nejhorší varianta, kterou můžete zvolit.

Jak jste na tom vy?

  1. Jen 44 % párů je spokojeno se svým sexuálním životem.
  2. Skoro 70 % párů si myslí, že neprovozuje sex dostatečně často.
  3. 50 % párů si stěžuje, že jejich sexuální život postrádá dostatek vzrušení a rozmanitost.
  4. 36 % mužů uvádí, že je od sexu odvádí nedostatek času a stres.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud