Keira Knightley má úspěch. Nyní boduje jako Coco Chanel | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Keira Knightley má úspěch. Nyní boduje jako Coco Chanel

Herečka Keira Knightley prožívá šťastné období. Začátkem května se ve Francii provdala a práce jí neustále přibývá.

Osmadvacetiletá Keira se s o rok starším Jamesem Rightonen zasnoubila již před rokem. Svatba se uskutečnila v malé francouzské vesnici Mazan, kde herečka vlastní dům. Obřadu se zúčastnili pouze rodinní příslušníci a svědkové.

Keira patří k nejvytíženějším britským herečkám a zároveň od roku 2006 reprezentuje v reklamních kampaních francouzskou značku Chanel. I proto zvolila pro svatební obřad krátké šaty ze starší kolekce Chanel. Její nejnovější rolí je postava legendární návrhářky Coco Chanel.

Píše se rok 1913 a v přímořském francouzském městečku Deauville byl právě otevřený módní butik s netradiční módou. Jednoduché šaty, pánské klobouky či kalhoty pro dámy si získaly během krátké doby popularitu u žen z vyšší společnosti a módní značka Chanel začala dobývat svět. V tomto roce slaví už 100. narozeniny!

Krátký film Once Upon a Time natočil pro účely prezentace značky Chanel přímo Karl Lagerfeld, kreativní ředitel módního domu Chanel. Premiéru měl 9. května v Singapuru a kromě Keiry Knightley se v něm objeví například i topmodelka Stella Tennant.

Doporučujeme

Články odjinud