7
Fotogalerie

Chybí vám pár kilo do vysněné postavy? Víme, jak zhubnout rychle a bez hladovění

Máte už dost nezdravých a nárazových diet, které jsou v podstatě jen o hladovění? Chtěli byste svému tělu dopřát plnohodnotnou výživu a ne jen samé odpírání?

Proteinová dieta KetoMix vám dokáže, že hubnout se dá i jinak. S její pomocí se při redukci váhy budete vždy cítit příjemně syti a vaše tělo dostane veškeré vitamíny, minerální látky i vlákninu, kterou v době diety bude potřebovat. Díky KetoMixu otevřete novou kapitolu vašeho života, nejen že do léta zhubnete přebytečná kila, ale vydáte se tak i zdravějším životním směrem. KetoMix 16denní letní balíček je přesně to, co na konci jara potřebujete. Díky němu se v létě budete do plavek konečně těšit.  

Letos se už nemusíte bát na pláži či u bazénu sundat maskující ručník či dlouhý přehoz. S 16denním letním balíčkem od KetoMixu budete na léto dokonale připraveni. Během této proteinové diety narazíte jen na samá milá překvapení. Jedním z nich je především to, že se v průběhu budete cítit neustále syti. Po celou dobu totiž budete jíst 5x denně a dopřávat si budete i spousty zeleniny. Základem je dodržovat pitný režim a již po 3 dnech zjistíte, že jdou kila téměř sama dolů.

1193-KetoMix-Dama.jpg

Jak funguje KetoMix?

KetoMix dieta funguje na jednoduchém principu. Když kontrolovaně omezíte ve svém jídelníčku příjem sacharidů, v těle nastane naprosto přirozená biochemická reakce. Začne cukry nahrazovat ketony, což jsou látky, které si tělo samo vytvoří z vašeho uloženého tuku. To znamená - omezíte cukry, a pokud máte zásoby tuku, tělo ketony využije jako náhradní zdroj energie. Tím pádem hubnete jen tuk, nikoli svaly. A tak kila začnou ubývat. Stav zvaný ketóza nastává v těle velmi rychle. Už druhý nebo třetí den po zahájení této diety. Takže už po několika dnech jde ručička na váze strmě dolů. Teď si možná říkáte, že tohle všechno zní krásně, ale že nejste výživový poradce. A že nevíte, které potraviny cukry obsahují. A nemáte čas to studovat a už vůbec se vám nechce vzdát se sladké chuti. Jenže právě od toho je tu KetoMix. Česká ketonová dieta, která obsahuje všechno pro to, aby vaše tělo prospívalo a zároveň hublo.

S pomocí KetoMix jídel, které si můžete objednat na www.ketomix.cz, hravě začnete s novým životním stylem. Pravidelný přísun ketonových jídel vás naučí nebrat jídlo jako svého nepřítele, ale pomůže mu určit tu správnou roli ve vašem životě. Díky KetoMixu ve vás už hubnutí do plavek nebude vzbuzovat pocity úzkosti a nízké sebevědomí. Naopak budete překvapeni jak rychlé a snadné to může být, když tomu půjdete jen trochu naproti. 

Letní 16denní balíček KetoMix

Nová sestava letního balíčku obsahuje veškeré jídlo, které budete na nadcházejících 16 dní potřebovat. Uvnitř balíčku, který dorazí až k vám domů, naleznete proteinový koktejl se dvěma příchutěmi, proteinové tyčinky a palačinky, KetoMix chléb, zeleninovou omeletu a polévku
či čokoládovou kaši. Jako pomyslnou třešinku na dortu pak v balíčku objevíte i sladkosti, jako je čokoláda, lískooříškový krém a čekankový sirup. To vše se speciální slevou 500 korun. Veškeré jídlo na 16 dní vás tedy vyjde na 3 790 korun. Jedno jídlo tak pořídíte za necelých 50 korun. Jako dárek k nákupu letního hubnoucího balíčku obdržíte Ketomix shaker, odměrku a brožuru s recepty a návody, jak při dietě postupovat. 

Na stránkách www.ketomix.cz můžete objednat všechno, co budete pro tuto dietu potřebovat. A kdybyste náhodou měli dotazy či nejasnosti, po celou dobu - od vašeho rozhodování až po fázi po dietě - vám budou k ruce KetoMix výživové poradkyně.

Doporučujeme

Články odjinud