Kevin Spacey překvapil zpěvem i profesionály

Kevin Spacey překvapil zpěvem i profesionály

Hollywoodský herec Kevin Spacey a jeho kolega Bob Hoskins udělali nesmírný dojem na profesionální zpěváky při natáčení písničky na soundtrack k novému filmu Beyond The Sea. "Byli na natáčení dokonale připraveni. Hlavně Kevin byl ve špičkové formě. Každého tu okouzlil. I profesionálové byli z jeho výkonu nadšeni," prozradil jeden ze zaměstnanců proslulého londýnského nahrávacího studia Abbey Road, kde natáčela i hudební legenda The Beatles.

Film Beyond The Sea je autobiografií populárního zpěváka z padesátých let minulého století Bobbyho Darina a čtyřiačtyřicetiletý Spacey v něm hraje hlavní roli.

"Musel jsem se kvůli roli opravdu naučit zpívat. Teď vidím, že to stálo skutečně zato. Je moc příjemné slyšet chválu od profesionálů. Doufám, že podobně zareagují i diváci, když zajdou na film nebo si pak pustí soundtrack, na němž jsem přezpíval jazzovou hitovku Mack The Knife," prozradil chladnokrevný vrah z filmu Sedm.

Ovšem nejen Spacey, ale i jeho kolega Bob Hoskins má naději uspět před posluchači. "Byli dokonalí oba dva. Snažili se ve zpívání předhánět a dokonce se sázeli, kdo tu písničku zazpívá lépe. S konečnou verzí jejich nahrávky jsme byli právem spokojeni," dodal zaměstnanec nahrávacího studia.

Kevin Spacey nicméně nepředpokládá, že by u zpěvu zůstal. "Sice je mi teď pořád nějak do zpěvu a hodně mě to baví, ale herectví je pro mě prvořadé. Jsem herec každým kouskem těla. Kamera je mi prostě sympatičtější než mikrofon," poznamenal. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud