Kidmanová se při sledování svých sexuálních scén červená

Kidmanová se při sledování svých sexuálních scén červená

S ruměncem na tváři sledovala hollywoodská hvězda Nicole Kidmanová promítání filmů, v nichž si zahrála se svým bývalým manželem Tomem Cruisem v několika sexuálních scénách. Herečka shlédla snímky Far & Away a Eyes Wide Shut, v nichž se v intimních scénách s Cruisem objevuje, společně s desítkami dalších hostů při udílení ceny American Cinematique Award.

Na šestatřicetiletou hvězdu se při přebírání ceny přišlo podívat i mnoho jejích kolegů, mezi nimiž nechyběli například Adrien Brody, Lauren Bacall či Naomi Wattsová.

"Byla to příjemná podívaná. Jen by mě zajímalo, co Nicole prožívala, když se musela dívat na sex s Tomem. Kdoví, jestli je taková profesionálka, že to bere pouze jako práci a nevyvolalo to v ní žádné emoce. Každopádně se ale červenala," řekl Adrien Brody.

Kidmanová promítání filmů se svým bývalým mužem musela překousnout v rámci poklony, kterou se rozhodli pořadatelé osmnáctého ročníku cen vzdát hereččině filmové kariéře. Podle hostů přítomných na akci Nicole vypadala rozpačitě, když se na filmovém plátně při galavečeru v luxusním hotelu Beverly Hilton objevila bok po boku v peprných scénách s Cruisem. Při přebírání ceny na sobě ovšem nenechala nic znát a odpustila si k oběma filmům i jakoukoliv poznámku. "Chtěla jsem být herečkou už od doby, kdy jsem byla ještě neznámá malá holka ze Sydney," řekla stroze. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud