KILEE (29): Opustil mě týden před svatbou! Poslal jen smsku

KILEE (29): Opustil mě týden před svatbou! Poslal jen smsku

Kilee Manulak z Floridy měla svoji pohádkovou budoucnost naplánovanou do detailu stejně jako svatbu, kterou připravovala dva roky. Týden před obřadem ale jedna sms smetla ze stolu celý její život.

Zpráva v mobilu byla od jejího snoubence a Kilee se při jejím přečtení zastavilo srdce. Přítel svatbu zrušil! „Napsal, že to cítí jinak a že už si mě nechce vzít,“ řekla Kilee Manulak americké televizní stanici NBC. V tu chvíli se pro ni přestal točit svět. Nechápala, jak někdo, kdo jí byl tak blízký, může jejich společnou budoucnost smést ze stolu týden před svatbou – a navíc přes textovou zprávu! „Byla jsem zničená. Můj život byl prostě on,“ vyprávěla Kilee.

Zoufalá nevěsta ještě netušila, že svému bývalému budoucímu muži bude nakonec vděčná. V tu chvíli se utápěla ve svém smutku, ale naštěstí kolem sebe měla báječnou rodinu i skvělé přátele, kteří jí s celou situací pomohli. Postarali se, aby všichni svatebčané věděli, že se svatba nekoná, a stáli jí po boku, aby se jim mohla vyplakat na rameni a snáze překonala těžkou životní situaci.

Klepněte pro větší obrázek

Za několik dní byla Kilee schopná uvažovat alespoň trochu rozumně a začala pátrat po něčem, co by ulevilo jejímu zlomenému srdci. A pak na to přišla! V Tampě, kde opuštěná nevěsta žila, se konal Color Fun Fest, což je festival, kam všichni dorazí v bílém a mohou po sobě metat nejrůznější barvy. Konečně Kilee věděla, co udělat se svými svatebními šaty, které měla neustále na očích a připomínaly jí špatné okamžiky, které prožila!

„Bílé šaty jsou pro nevěstu jedním z nejzásadnějších symbolů jejího velkého dne. Já jsem ale nechtěla držet smutek, chtěla jsem se bavit,“ vzpomíná Kilee, která šaty vzala na Color Fun Fest a tam dostaly co proto. Při této akci ji podpořila rodina i její družičky. „Šaty původně měly být symbolem, který měl oslavit naši lásku. Nakonec se pro mě staly symbolem rodiny a přátelství,“ přiznává Kilee.

Ačkoliv by stále mohla bývalého snoubence nenávidět, mladá žena žádnou zášť necítí. Právě díky němu totiž objevila kouzlo rodiny a svých blízkých, kteří jí byli oporou v nejhorších časech. „Uvědomila jsem si, jakou mám skvělou rodinu a přátele, kteří za mnou stojí za každé situace,“ dodává Kilee. Svému bývalému je teď spíš vděčná, že ji nechal, protože tak mohla poznat to nejdražší, co v životě má.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud