Kim Cattrallová píše novou příručku o sexu

Kim Cattrallová píše novou příručku o sexu

Osmačtyřicetiletá hvězda seriálu Sex ve městě se rozhodla pro kariéru erotické poradkyně. Kim Cattrallová na sebe strhla pozornost rolí sexuchtivé Samanthy Jonesové a využila ji při psaní příručky nazvané Uspokojení - umění ženského orgasmu.

Kniha se stala téměř okamžitě bestsellerem, což Cattrallovou podnítilo k napsání další podobné publikace. Inspiraci tentokrát čerpá i ze svého poměrně čerstvého milostného vztahu. Neuvěřitelně atraktivní osmačtyřicátnice si totiž nedávno začala s mladším hereckým kolegou Davidem Schwimmerem známým jako Ross ze seriálu Přátelé.

Přitom většinu času tráví v Londýně, kde na jevišti West Endu září ve hře Whose Life Is It Anyway?. Tady také herečka našla spoustu nápadů pro napsání další příručky nazvané Sexuální inteligence, jíž chce ženy vyzvat ke kultivaci vlastní sexuality. Fanoušci první knihy možná budou trochu zklamaní, Kim od počátku varuje, že se bude jednat o poněkud klasičtěji pojednanou publikaci. Namísto pornografických fotografií se objeví v knížce erotické ilustrace.

Zatímco na Uspokojení pracovala Kim ještě se svým bývalým manželem Markem Levinsonem, na vzniku druhé knihy se s nikým podílet nehodlá. První literární úspěch Cattrallové nepřinesl jen úspěch a slávu, ale také rozvod s manželem, s nímž žila pět let. S rolí Samanthy se sice odmítá ztotožnit, přesto má na své pažbě již tři zářezy. Kim ovšem skálopevně tvrdí, že počtvrté se už vdávat nebude:"Třikrát bylo až dost, nemyslíte?" (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud