Kim Kardashian si koupila digitální záchod za sto tisíc dolarů

Kim Kardashian si koupila digitální záchod za sto tisíc dolarů

Americká topmodelka a herečka Kim Kardashian (31) si dělala takové starosti, že její návštěvníci po sobě nesplachují, až si raději koupila supermoderní toaletu za 100 000 dolarů (cca 2 miliony Kč).

Kim, která teď chodí s rapperem Kanyem Westem, se rozhodla, že si s hygienou raději už nebude dělat problémy. Jedna její známá k tomu řekla reportérům listu National Enquirer: "Ona se děsí představy, že lidé budou užívat její záchod a zapomenou spláchnout. Také se jí hrozně líbí představa, že bude první osobou v okolí, která má záchod dražší než její sousedé."

Kim není jedinou celebritou, která si dělá s hygienou až přehnané starosti. Například Jennifer Lopez si prý všude s sebou vozí vlastní záchodové prkénko, aby náhodou nebyla vystavená bakteriím. Jedna její známá nedávno řekla: "Jennifer je hodně vysazená na čistotu a nechce si sednout na záchodové prkénko, pokud to není její vlastní, dělané na zakázku. Je to vlastně takový kryt, který se dá nasadit na jakýkoliv záchod."

V roce 2003 koupil hollywoodský krasavec Ben Affleck, který tehdy s herečkou a zpěvačkou chodil, za 105 000 dolarů (cca 2 miliony Kč) záchodové prkénko vykládané drahokamy včetně rubínů, safírů, perel a diamantů. Jeden z jeho známých k tomu dodal: "Kameny jsou zasazené v plastu, aby si Jennifer neodřela pozadí."

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Cítila jste se při sexu trapně? Nebojte, nejste sama!

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová: Moje děti jsou zázrakem! Ve dvaceti bych nevsadila pětník na to, že budu mít jedno, natož dvě

Doporučujeme

Články odjinud