Kirstie Alley shodila 23 kilo, ještě stále jí to nestačí

Kirstie Alley shodila 23 kilo, ještě stále jí to nestačí

Herečka Kirstie Alley (59) vypadá zase sexy. Dlouho přitom spíš "kypěla zdravím" a zápasila s velkou nadváhou. Nebohá Kirstie už celá léta drží diety.

Vloni prý shodila 35 kg díky dietě Jenny Craig, ale pak zase váhu nabrala a dosáhla až úctyhodných 105 kilo. Její zatím poslední zápas s přebytečným tukem zachytila realitní show The Big Life.

Teď se zdá, že se herečce daří na dosažené váze zůstat. V rozhovoru pro Ladies Home Journal se o svých potížích s kontrolou váhy diva známá například z filmů Kdo to mluví rozpovídala dost otevřeně:

"Šokovalo mě, jak jsem vypadala. Jako cirkusová příšera. Když ztloustnete, nalháváte si všechno možné. Tak například v roce 2008 jsem začala nabírat kila a říkala jsem si: Vážím sice 68 kilo, ale vypadám dobře. A pak: No tak mám 70 kilo, ale je mi fajn.

A nakonec: Některé šaty mi pořád sedí, i když vážím 80 kilo. Nikdo mi neřekl natvrdo, že jsem tlustá. Bylo to, jako bych byla bankovní lupič, kterému se loupež povedla. Pořád mi to procházelo. A pak už jsem vážila 86, 95 kilo a nakonec přes metrák. A do zrcadla jsem se na sebe dívala jen od krku nahoru."

Teď se zdá, že je Alley na správné cestě. Zhubla přes dvacet kilo a tvrdí, že se chce pokusit ještě o dalších patnáct. Také zveřejnila fotku svého "nového já". Je na ní vidět se skupinkou pohledných mužů.

Kirstie z tloušťky viní jen samu sebe a nic si nenalhává: "Moje máma byla droboučká, táta vypadal skvěle a moji dva sourozenci také vypadají naprosto normálně. Lidé říkají: No tak máš prostě silné kosti. Ale tak to vůbec není. Kostru mám naprosto normální. Prostě jsem moc jedla."



ČTĚTE TAKÉ: Válka masožroutů a vegetariánů









STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud