KLÁRA (48): Manžel je můj šéf, shazuje mě před ostatními

farah.farah
8. srpna • 16:20

Tak asi bych se v prvé řadě podívala na to jestli se tak chová i k jiným zaměstnancům.......pokud ano může to být tak, že si její manžel prostě myslí že je normální na lidi pořád řvát a vyvíjet na ně nátlak...........tím pádem je to v uvozovkých jen blbý šéf ale není to dle všeho osobní. Pokud se tak ale chová jen vůči ní, tak je to normální šikana. Každopádně ať už tak nebo tak, není rozhodně v pořádku na své zaměstnance permanentně řvát. To dělá jen ubožáík co má sám nějaký problém a tak si ho vybíjí na ostatních. Sama mám několik podřízených a nikdy na ně neřvu. Není důvod, fungujeme skvěle. Autoritu mám u nich přirozenu nemusím si jí vyřvávat a hlavně jsem si sama vědoma toho, že když na mne někdo řve rozhodně mne to nemotivuje k vyšším výkonům, tak to nedělám prostě ani ostatním, protože vím že to nemá žádný pozitivní pracovní efekt. Kolegyně mají pravdu v tom že je paní puťka že si to nechá líbit protože je cosi pravdy na tom že ostatní se k nám chovají tak, jak my sami dovolíme a stejně jako on si myslí že má právo na ni řvát tak ona tuhle pitomou myšlenku nějak převzala a v práci si to nechá líbit a pokud to řeší tak až za delší dobu doma. Měla by se mu postavit v tu chvíli kdy se to děje, pokud jakkoli vnímá jeho řvaní jako neopráývněné.....neměla by se na to dívat stylem co si pomyslí kolegové, že si tu vyřizujerme účty ale měla by se na to dívat tak, jestli by si tohle nechala líbit, kdyby to nebyl její manžel ale jen šéf........Nevím jestli má paní ve firmě reálně nějaký finanční podíl, sice píše že je spoluzakladatelka ale né že je spolumajitelka. Pokud není, tak lpění na tom že neodejte protože to zakládala je jen tkaový pitomoučký sentiment. Být jí buď chy být spolumajitelkou mít rozhodovací pravomoci a jinou pozici než sekretářka a nebo odejdu prostě jinam tohle bych fakt neměla za potřebí. Na rovinu nechápu že má paní dojem že doma je to pak v pohodě.........protože ona zjevně v pohodě není.to že on na ni doma neřve neznaqmená, že je jejich vztah v pořádku. Nedá se to oddělit to jak se k ní chová v práci není vynulované, když se přijde domů to je prostě součást jejich vztahu a je denní..na mne chlap denně řvát že furt něco dělám blbě tak už dývno můj chlap není...paní by si měla uvědomit že to že je to "pracovní" je jen záminka a je to falešná snaha nějak to oddělit od jejich vztahu jako takového ale to nejde. Nefunguje jim ani komunikace doma, kdy je vše v "pohodě" protože když jí jen odbude a je mu jedno jak se ona cítí tak to prostě není komunikace..... Paní žije ve velice falešné iluzi o tom že má až na práci dobrý vztah.nemá.......

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud