Kleenex vrací jaro domů

Kleenex vrací jaro domů

Venku zima a plískanice, léto v nedohlednu, práce roste nad hlavu. Skoro na každého dotírá nejen každoroční viróza, ale i pochmurné myšlenky a stupňující se únava. Jak se bránit? O potřebě příjemného naladění, uspokojení všech smyslů, prohřátí organismu, dostatku vitamínů, kvalitním oblečení se mluví všude. Zkuste „duchovní“ novinku – vizualizujte si jaro.

Chcete se cítit skvěle? Obklopte se lehkostí! Zapalte vonnou svíčku, dejte si horký citronový čaj, pusťte si příjemnou muziku, obklopte se hezkými věcmi a představujte si příchod prvních jarních slunečních paprsků. Každá maličkost a detail v domácnosti vám můžou pomoci navrátit do duše ztracenou harmonii. A proč nezačít rovnou teď? Když už musíte kýchat a smrkat, pořiďte si hezkou krabičku kapesníků do bytu. Ideálně pak s jarními motivy.

Kleenex s tulipány Každý to přeci zná. Přijdete domů, do kanceláře, kamkoliv z chladu do tepla, a z nosu máte vodovod. Na našich stolech a poličkách proto již preventivně čeká krabička kapesníčků. Potěšte svůj zrak a evokujte si blížící se jaro s novým něžným designem kapesníčků Kleenex.

„Do produktové řady kapesníčků Kleenex Collection Box nově přibyl jemný design s tulipány,“ říká Petr Šálený, senior brand manager Kleenex pro střední Evropu a dodává: „Tato květina představuje pro většinu Čechů jeden z největších symbolů jara a i proto ho naši grafici ztvárnili na nejnovějším balení.“

Zákazníci mohou dnes v řadě Collection Box volit ze čtyř originálních designů praktických boxů. V každém z nich je 56 kusů prvotřídních třívrstvých kapesníků. Doporučená maloobchodní cena je u všech společná, a to 39,90 Kč.

Soutěž s

Milé dámy, odpovězte správně na soutěžní otázky a 5 z vás vyhraje jarní Kleenex balíček pro lepší náladu v hodnotě 550 Kč.

Soutěžní otázky:

Doporučujeme

Články odjinud