Kleopatra umí prohrávat

Kleopatra umí prohrávat

Zpěvačku Moniku Absolonovou v posledních měsících potkává štěstí i smůla zároveň. Na muzikálové scéně zazářila hned ve své první velké roli. Jako Kleopatra stále přesvědčuje o mimořádném pěveckém i hereckém nadání. Bulvární tisk však zase už týdny rozsáhle rozebírá, jakými peripetiemi se ubírá rozvod manželství s hokejistou Václavem Eiseltem a také odhaduje, kdo nastoupí na uvolněné místo.

Jak se zdá, s muži má teď Monika starosti, ale ani v tomto ohledu to není jednoznačné. "Radost mi dělá celá moje rodina a především můj brácha," tvrdí. V doprovodu sourozence přišla i do Národního divadla na udílení Cen Thálie. Měla tam tentokrát i své želízko v ohni. Za výkon v muzikálu Kleopatra se dostala až do nejužšího finále. Její královna je na scéně pražského divadla Broadway něžná i dravá zároveň, dokáže bojovat.

V Národním to však Kleopatře nebylo nic platné. Cenu Thálie získala Daniela Šinkorová za Zuzanu v brněnském muzikálu Kristián. Když se ukázalo, že jí ocenění o vlásek ušlo, Monika posmutněla, ale našla sílu šťastnější kolegyni blahopřát. Jak se zdá, Kleopatra umí také prohrávat.

"Už samotná nominace je pro Moniku velkým úspěchem," zkušeně prohlásil u dveří Zlaté kapličky Michal David, autor hudby k muzikálu Kleopatra. Určitě se nemýlil, protože na české hudební scéně už sám zažil pády i vzestupy. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud