Klepne Bohumila Klepla pepka?

Klepne Bohumila Klepla pepka?

V seriálu Letiště, kde hraje Bohumil Klepl (49) ředitele Central Airlines, by se mu něco podobného určitě nestalo. V reálném životě se herec chystá na dovolenou, ale díky nepříjemné komplikaci neví, zda vůbec odletí.

Na prázdniny nemá Bohumil žádné plány kromě jednoho. A ten mu navíc možná ani nevyjde.

"S přítelkyní chci ke konci července na Madeiru. Točím ještě s Milanem Šteindlerem film, takže víc bych toho nestíhal. Jenomže v cestovce nám řekli, že jim od nás ještě nepřišly peníze. Určitě jsem je posílal, to vím, takže jestli nám to nedají, tak mě asi klepne pepka," žertuje televizní oblíbenec.

Jediné, co by pak Kleplovi zbývalo, aby si alespoň trochu přiblížil atmosféru cizích krajů, by bylo vaření. To ho totiž nesmírně baví a nejraději má arménskou a gruzínskou kuchyni.

"Umím vařit a vařím dobře," říká hrdě. "Pravidelně u sebe na domečku dělám mejdany a zvu kamarády, takže kuchtím pro víc lidí."

Aby dokázal, že nejde o pusté vytahování, přidává speciálně pro Korzo i jeden svůj oblíbený recept: "Vezmu kuře a udělám z něj silný vývar, který pak sliji. Nadrtím hodně vlašských ořechů a přidám je do vývaru spolu se smetanou, jako kdybych dělal třeba svíčkovou. Do toho potom dám kousky uvařeného kuřete a celé to nechám v lednici dva dny odležet. Je to hrozně dobré!"

Doporučujeme

Články odjinud