Knoflíková válka Sarah Jessicy Parker

Knoflíková válka Sarah Jessicy Parker

Pohrajte si s kontrastními materiály a odstíny v jedné škále barev, učit se můžete od současné ikony eklektického stylu – samotné Sarah Jessicy Parker.

Sarah Jessica Parker je vždy inspirující. Na módní přehlídce britské značky Burberry Prorsum se objevila v bronzovém koženém sáčku, krajkové sukni a kotníkových šněrovacích sandálech na jehlových podpatcích. Nehty na nohou nalakovala kovovým odstínem přesně v barvě sandálů. Pastelově růžovou kabelu sladila se rtěnkou v podobném tónu. Celý outfit z dílny nedávno zesnulého Alexandra McQueena oblékla v Londýně právě na počest génia, který před svou smrtí v únoru tohoto roku navrhl poslední kolekci pro Burberry Prorsum.



Kombinujte nekombinovatelé

Dvě řady knoflíků u sak či kabátů tvoří základ takzvaného military looku. Sarah ale bojovný šarm zjemnila krajkou, která svou nadýchaností ostře kontrastuje s kůží. Tvrdé rysy válečnice rozředila novoromantických akcentem a výsledkem je stylově vyladěný a příjemný model. V módních kuloárech se hovoří o tom, že SJP se stala hvězdou londýnského fashion weeku a zastínila i hvězdy domácí módní scény jako Kate Moss či Alexa Chung.

Zůstává otázkou, zda jde o další z převleků Carrie, hlavní hrdinky seriálu Sex ve městě, nebo o neomylný módní instinkt Sarah Jessicy Parker. Paparazzi fotografie zachycující civilní SJP v domácím prostředí totiž jasně dokazují, že herečka není v soukromí vůbec milovnicí vysokých podpatků a extravagantních rób, ale crocsů a vytahaných tepláků.




ČTĚTE TAKÉ:
Ve kterém ročním období se hubne nejlépe?







STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud