Kocáb: Natálka ještě neví co novinářům říct

15 komentářů

Brigen
13. ledna • 10:49

Kdo to je?

Petra
10. ledna • 17:54

Škoda, že se tak talentované děti nerodí u jiných profesí třeba jako lékaři, sportovci, vědci. To bychom se měli dobře.

Delta
10. ledna • 11:09

Souhlas s tim,co se tu napsalo. Bulvar nevi uz o cem psat a tak se pise o tom co t.zv.celebrity vari,s kym zase chodi, co rekli vcera a co delaji jejich deti. Vinni jsou ale ctenari techto platku,kdyby ten brak nekupovali,polovina techhle \"kvalitnich\"casopisu by zkrachovala.

Delta
10. ledna • 11:08

Souhlas s tim,co se tu napsalo. Bulvar nevi uz o cem psat a tak se pise o tom co t.zv.celebrity vari,s kym zase chodi, co rekli vcera a co delaji jejich deti. Vinni jsou ale ctenari techto platku,kdyby ten brak nekupovali,polovina techhle "kvalitnich"casopisu by zkrachovala.

Josef
9. ledna • 19:38

Viděl jsem předčasem Bazikovou v nějakym pořadu,kde byly ty její holčičky.Ten pořad moderovaly.Tedy asi by to svedl lépe kdokoliv z ulice, holčičky byly totiž výjimečně natvrdlé, alespoň na to moderování, a evidentně z toho nebyly ani odvázané.Předtím dávaly ještě nějakou talk show, kde je Baziková uváděla, že pak jako bude ten pořad.Hrůza,ani neodpověděli na to co se jich moderátor ptal..Chudáci děti,ať je radši nutěj číst pohádky a zpívat Skákal pes:o)

Mirek
9. ledna • 19:34

No hele jsem zvědavej, co tatík bude dělat, až bude ta jeho dcera starší. To jí bude podobnými informacemi znemožňovat napořád? Ani se nedivim, jestli chce odejít.
Mam taky názor.Myslim si,že je to taky odraz jeho ega - přece si takovej umělec nepřipustí,že by zplodil dítě, které by nebylo tak dokonalé jako on.Tak chudáka holku cpe dopředu. NNatálie na mě působí dojmem, že asi zpívat chce, jestli na to má, těžko říct,ale mermomocí se nikam sama nerve. Ztotožnuju se s Ivou a její medvědí službou.

A vzdyt je to fuk
9. ledna • 17:12

Iva a Miri::o))))))))))))))))))))))))))))

Silva
9. ledna • 12:59

Kazdy ma pravo na nazor. Ja se ale spis divim, mila redakce, co to sem davate za pitomosti. A jeste se to neda diky tem klikyhakum precist. Lipnete sem zase nejake odborne pojednani z vednich oboru, to byvaji opravdove perlicky :-)))

MIRI
9. ledna • 11:47

A co teprve Štajdlovic Artík. Ten je mediálně ještě známější a to ještě zatím vyprodukoval leda tak bobky do plínek.

Iva
8. ledna • 17:56

Co se týče mladé Kocábové, vidím to jako problém jejího otce. Ten se z ní může zfanfrnět, protlačuje ji kam může a já jí teda rozhodně nezávidím. Taky se nedivím, že chce z toho blbince zmizet. Nic proti ní, ale na zpívání talent moc nemá (tedy podle mého názoru, nejsem odborník), figuru jí příroda nenadělila, zkrátka jako výjimečnou a talentovanou ji asi vidí jen její otec a prokazuje jí medvědí službu, jak ji zprotivuje lidem.

Lenka
8. ledna • 11:25

Ale přece vystavovat dětičky héreček, moderátorů a já nevím koho ještě, je teď velmi moderní. Já zase, když vidím Bohdalku s těmi jejími vnoučky, jsem na mrtvici. Na paty jí momentálně těžce šlape Lucka Bílá, která má v závěsu navíc nového partnera. Taky zbožňuju ty kecy, jak konečně našla/našel toho pravého, jaká je to velká láska, blablabla. Myslím, že by nebylo na škodu těmi superlativy šetřit. Čas ukáže, jak velká láska to byla. Je to hrozné, jak nás masírují, ať jsou to noviny, televize nebo rádia. Hrůza.

Pavel
7. ledna • 16:52

:o)

A vzdyt je to fuk
7. ledna • 15:50

Ja myslim,ze je to proste malej fakan, kterej mel to stesti,ze ma uspesnyho otce.Nemusi bejt ale prece proto krava,jak napsala tady Zuzka.Texty na cedecku stoji za hovno stejne jako texty basnicek.Je uz ale jedno, jestli se tu vydava CD takovejmhle holkam, ktery jsou aspon mlady,nez starym popelnicim prevazne z herecke ci moderatoske branze...:o)
Natalka je aspon sympaticka tim,ze ma talent,tim,ze se nehoni po plastikach,ale necha si svuj ksicht,i kdyz za moc nestoji,a nevypada jako ty ostatni husy alias celebrity.
I kdyby ale opravdu mela o muziku zajem,bude to mit tezky,i kdyby se pretrhla,vsichni ji budou porovnavat s tatou,ma proste chudak latku vysoko.
A vubec,budme na ni hodny, vzdyt je to jeste mala holka.Preju ji,aby zpivala proto,ze to sama chce, a ne ze ma za prdeli slavneho tatinka.Kdyz to bude delat s laskou,casem lidi presvedci.

Jana
7. ledna • 12:56

Ja nechapu proc ji Kocab furt nekde prosazuje. Vyda ji desku, ta nema valny uspech, ted zas pro zmenu basnicky. Nechapu proc ji cpal i do Silvestrovskeho kufru kam chodi deti (viz jeho syn, ktery tam vekove zapadal)

zuzana
7. ledna • 12:20

je to krava. poslete ji zpet do ameriky.

Doporučujeme

Články odjinud