Kokainový Pete si objednal sex za 500 liber

Bývalý zpěvák skupiny Babyshambles Pete Doherty je v sedmadvaceti letech po sexuální stránce naprostá troska. Nedělníku News of the World to prozradila hvězda britské řady reality show Big Brother Nikki Grahameová (24), jíž účast v soutěži zajistila místo placené společnice v londýnské eskortní službě Carmen´s Secret.

„Objednal si mé služby a zaplatil za ně 500 liber, k sexu však nakonec nedošlo, protože se na nic nezmohl,“ svěřila se plavovláska, která používá obchodní pseudonym Bonnie. V hudebníkově bytě to podle jejích slov vypadalo jako v prasečím chlívku, Kokainový Pete, jak zpěvákovi přezdívá britská veřejnost, byl neupravený, za nehty měl smutek a páchl špínou. „Přestože se jen bezmocně motal kolem mě a k tělesnému kontaktu nedošlo, cítila jsem se ponížená a zneuctěná,“ stěžuje si Nikki. Utěšovala se prý tím, že se nestává každý den, aby dostala 500 liber (v přepočtu asi 20 750 Kč) jen za to, aby chvíli vydržela v jedné místnosti s mezinárodně známou rockovou hvězdou.

Luxusní prostitutka vyzradila, že Pete používá služeb Carmen´s Secret poměrně často a během jejich setkání si ani jednou nevzpomněl na topmodelku Kate Mossovou, která právě organizovala jejich soudy zmařenou romantickou svatbu na Bali. „Na rozdíl od ní se ke mně choval jako skutečný gentleman,“ dodává. „Při odchodu mi spolu s domluveným honorářem vtiskl do ruky ivelmi slušnou sumičku na taxíka.“ Zpěvákova matka Jackie má jistě ze synova kavalírského gesta radost. Podle informací magazínu londýnského deníku The Times totiž právě píše životopisnou knihu, v níž se snaží dokázat, že Kokainový Pete byl vždy vzorný chlapec a za všechny výstřelky mohou, stejně jako v dobách jeho dětství, výhradně špatní kamarádi. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud