KOLAGEN a dost už boľo...

Planetweb
1. října • 18:23

Jasne, ze toho bylo dost! A ja rikam zatracene dost!Kolagen je perfektni vec, jak uz nekdo napsal, radeji penize do cisteho kolagenu, nez do vyrobku, kde je obsazen podstatne mene, ale cena je o to vyssi:-(DObre bylo napsano, ze kolagenu vyrabi telo vic a ke kazdemu se jinak chova.Sama mam s kolagenem jen tu nejlepsi zkusenost.Co mi ale dost vadi jsou ty saskarny kolem. Kdo pouziva a kupuje, pro toho bude registrace u colway jiste vyhodna. Ja se registrovala primo, ne pres madam, ktera kolem mne delala tanecky, jen zminit se o cenach registraci jaksi neumela:-( Dela to tak mnoho prodejcu, ta registrace navic neni draha a nechapu, proc nerici zajemci tuto informaci rovnou, ti co umeji pocitat neutecou, jen si o to vice budou vazit onoho prodejce.Dalsi vec spojena s kolagenem jsou gely pro pouziti galvanicke zehlicky, sladke tajemstvi je, ze cena podobneho pristroje je na nasem trhu (pouziti galvanickeho zehleni, ultrazvuku a infra) mene nez petinova a dokaze zazraky i bez gelu s kolagenem. Leci ekzemy, akne, pomaha pri smisene pleti a hlavne mastne, kdy pak liceni vydrzi az neuveritelne cely den + nejaka ta redukce vrasek a opet - pri pouziti i te nejlevnejsi kosmetikyZkratka, kdo je liny hledat, nehleda a koupi, co mu je skrze ruzne tanecky nabizeno, kdo chce usetrit, zjisti, ze na tomto poli to jde take a hlavne se stejnym efektemKuprikladu pristroj NY E022 lzednes koupit na cca 1900, ma vyse popsane funkce a hlavne vysledky.Nejsem prodejcem niceho, pokud jsem nekde registrovana, tak to bylo z duvodu, ze se to zkratka vyplatilo. Navic mi komunita lidi kolem nekterych rozebiranych produktu ani nesedla. Jedna vec je si udrzet mladistvy vzhled, druha se prezentovat jako nekteri, kdy jinym oslovenym lidem dojde kolikrat, ze je v kontantu s lidmi, kteri predevsim neumeji zestranout a to je kolikrat stokrat horsi, nez mit na obliceji par vrasek u nekterych jedincu je vysledek spise odporny

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud