Kolik alkoholu snesou ženy?

8 komentářů

st.catherine
31. srpna • 11:58

jak se to říká.. alkohol-metla lidstva ale zametat se musí..:-/

Pavel
12. listopadu • 12:47

:)

Mary
11. listopadu • 9:47

Život škodí zdraví... :o)))

Zdeněk Varačka - Si
10. listopadu • 12:48

Jsem zastáncem názoru, že pití alkoholu je individuální v každém případě. Nicméně, sklenka červeného
denně je lék.

Janinka
9. listopadu • 1:40

Mate pravdu.Jeden vyzkum popira druhy.
Mysleji, ze jsou lide snad blbi a nevsimnou si, ze hlasaji protiklady. Napr. v Bulharsku, Francii, atd. je zvykem,ze denne po jidle vypiji sklenicku vina a neskodi na zdravi. Pri srdecnich potizich se tez doporucuje trocha alkoholu. Zalezi na parte vyzkumniku, jak jsou oni prave zamereni.Oni sami poradne nevedi, co je spravne a dobre. Pamatuji se, kdyz se mi narodila dcera v 67, ze nas maminky v nemocnici ucili deti uvazovat do pleny a natazenymi nozickami . Dost na pevno. Kdyz se o 10 let pozdeji narodil syn, v teze nemocnimi mi rikali, ze mu mam davat mezi nohy vice plen, aby mel nozicky hodne rozlozene. Uplny opak a vsichni doktori rikali v danne dobe, ze je to spravne. A tak je to se vsim. Jednou je neco skodlive a pak je to zase zdrave. Nejlepsi se ridit zdravym rozumem a nic neprehanet a hlavne ne vsemu, co nasi vyzkumnici objevi a publikuji, verit. :)

Kučka
8. listopadu • 16:27

Kuliferda: Souhlas. Začínám mít pocit, že za tím vězí nějaký guru, který nás má přesvědčit o novém a jediném správném životním stylu. Stratosféra pomalu začíná být serióznější...

mina
8. listopadu • 10:56

Měli by se ti vědci nějak dohodnout. Vždyň nedávná studie zase prokázala, že u lidí, kteří večer vypijí 2 sklenky vína (je jedno či bílé nebo červené), je menší výskyt kardiovaskulárních onemocnění a mají nižší cholesterol, atd.
Nejlépe bude řídit se podle sebe.

Kuliferda
8. listopadu • 10:19

Ach jo!Nektere zdroje tvrdi, ze sklenka cerveneho vina denne podporuje imunitni a obehovy system, tady zase takova desiva varovani. Clanky na tomto serveru na me cim dal tim vice pusobi jako slataniny bez cile informovat, pusobi to spise jako snaha zaplnit zde co nejvice mista nesmysly. Mila redakce - zacina to byt vazne trapne. Zamysli se nad starym ceskym "Mlceti (v tomto pripade od klavesnice odsednouti) zlato".

Doporučujeme

Články odjinud