Kolomazníková chce moderovat s Marešem!

Kolomazníková chce moderovat s Marešem!

Zpěvačka a bývalá členka skupiny Holki Klára Kolomazníková (30) opět vyzkoušela něco nového. Po zvětšení prsou se tentokráte odhodlala zkusit štěstí v konkurzu na moderátorku do Talentmanie.

V případě úspěchu by show moderovala s Leošem Marešem (34).

Bývalá členka dívčí formace Holki se ale zpívání rozhodně nechce vzdát. "Jsem velice akční člověk a ráda zkouším nové věci. Když jsem se o konkurzu dozvěděla, řekla jsem si - proč to nezkusit," prozradila Klára.

Na konkurz, jehož upoutávky se z velké části točily na pražské Smíchovské pláži, se nijak zvlášť nepřipravovala. Pouze si prý v hlavě srovnala, co chce asi říct před kamerou. Vždyť na mikrofon i na objektivy je zvyklá.

Ačkoli ve veřejném hlasování na internetu mezi ostatními zájemkyněmi o post moderátorky získanými hlasy zatím nevyčnívá, tvrdí, že své účasti nijak litovat nebude.

"Uvidím, kolik hlasů budu mít, za každý moc díky. Je to pro mě zase nová motivace a pokud se nějak dostanu trošku dál, budu moc ráda," svěřila se Kolomazníková.

Na obrazovce TV Nova v úterním ranním vysílání však dramaturg projektu Vítek Pokorný naznačil, že už svou favoritku má.

A je jí údajně mediálně zcela neznámá dívka. Projekt bude ukončen 25. července. O výběru moderátorky rozhodnou tvůrci pořadu s ohledem na hlasování návštěvníků webu.

ČTĚTE TAKÉ:
Střihla bych si další dítě, troufá si Eva Decastelo


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud