Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
Miranda s malým Flinnem Zdroj: Profimedia.cz
12
Fotogalerie

Konec dokonalého páru. Proč se Miranda Kerr a Orlando Bloom rozvádějí?

Orlando Bloom a Miranda Kerr se rozvádějí. Přesto nadále spolu bydlí a fungují jako rodina, při setkání či loučení si dávají pusu. Jsou prý totiž víc než kamarády, mezi nimiž přestala fungovat jakákoli intimita a vytratila se romantická láska. Oba však touží po novém vztahu, to je důvodem, proč se rozvedou. Syna Flynna však budou nadále spolu vychovávat jako spolupracující rodiče.

Miranda a Orlando se poznali v roce 2007, o tři roky později se vzali a v lednu 2011 přivítali na světě prvního – a zřejmě tedy i posledního – společného potomka. Od loňského roku ale vztah mezi nimi nefunguje. O rozchodu začala média spekulovat už během minulé zimy a zprávy tedy nebyly fámami. Jenže oba rozchod popírali a navíc se na veřejnosti k sobě chovali hezky. Nedávno navíc australská modelka přišla na premiéru Romea a Julie na Broadwayi, v níž její manžel hraje hlavní roli.

V pátek 25. října však mluvčí páru potvrdil listu New York Daily News, že se dvojice rozhodla rozvést po mnoha měsících od rozchodu a že tedy dokončí rozpad manželství i formálně. Ještě o víkendu je spatřili v newyorském Centra Parku na procházce. Miranda a Orlando se usmívali, povídali si a hráli se synem Flynnem jako dobře fungující rodina. V New Yorku také bydlí ve společném bytě na Manhattanu.

Bloom přitom novinářům na otázku, zda jsou s Kerrovou přátelé, odpověděl: „Nejsme přátelé, jsme víc, jsme rodina.“

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud