Konec žehlení

Konec žehlení

Hurá! Dobrá zpráva pro všechny ženy, které musí žehlit nekonečné množství košil svého protějšku. Nejnovější technologie posunuje materiály na výrobu košil o velký kus dopředu. Nastává skutečná módní revoluce, luxusní materiály příjemné na nošení, které žehličku vůbec nepotřebují.

Za vším stojí spojení tradiční francouzské značky Louis Feraud a chemického koncernu BASF. Původně pařížská značka Louis Féraud je určena pro muže, kteří upřednostňují život ve stylu “sport – práce - zábava”. Nová kolekce, jež byla navržena pro víceúčelové použití, poskytuje vysoký komfort nejenom při sportovních aktivitách venku, ale i při formálních příležitostech.

Kolekce sa představila na módní přehlídce v Bangkoku. Non Iron je moderní technologie konečné úpravy od firmy Basf, jež oděvům poskytuje optimální vlastnosti při praní a nošení. Bavlněná vlákna se během praní roztahují, mění tvar a po vysušení se už nevrací do svého původního stavu. Výsledkem je, že vlákno vypadá pokrčeně. Při použití Non Iron technologie zpracování se do vláken přidává tzv. zesíťovací reagent, který vláknům umožní zůstat v původním stavu. Vhodné přísady kromě toho zajistí vysokou elasticitu a pohodlné nošení.

“Nežehlivá technologie představuje pro luxusní francouzský sortiment začátek nové éry,” uvedla Khun Patcharawan Boonnamsap. “Na základě požadavků na design, barevné provedení, střih a vzhledem k životnímu stylu mladé generace mužů jsme přesvědčeni, že tato kolekce bude mít úspěch. Zákazníci si mohou díky nemačkavé úpravě vychutnat pohodlnější životní styl a vyšší komfort. Péče o oblečení tak nebude vyžadovat tolik energie, což ocení zejména lidé, kteří jsou často na cestách.”

Paul Mui vysvětluje přínos Non Iron technologie: „Látky, které díky Non Iron úpravě dobře udržují tvar, jsou odolné a po vyprání zůstávají stejně hladké. Zákazníci se mohou spolehnout na vynikající vlastnosti použitých látek.”

autor: Simona Foto: BASF

Doporučujeme

Články odjinud