Konečně časopis pro muže, který nevidí ženy ironicky

Konečně časopis pro muže, který nevidí ženy ironicky

Dnes vychází první číslo nového měsíčníku pro muže Men�s Health. Měl by to být konečně časopis, který narozdíl od jiných, vidí ženu jako skvělou partnerku.

Konečně časopis pro muže, který nevidí ženy ironicky

Dnes vychází první číslo nového měsíčníku pro muže Men's Health. Měl by to být konečně časopis, který narozdíl od jiných, vidí ženu jako skvělou partnerku.

Podívejte se do současných časopisů pro muže a zjistíte, že ženy jsou v nich zesměšňovány, dočtete se, jak na ně vyzrát, jak je obelstít, jak je uspokojit a zjistíte, že podle některých titulů je žena jen vhodným doplňkem k autu a do společnosti.
Zcela opačný postoj by měl mít nový měsíčník, který uvádí vydavatelství Mona. Men�s Health je původně americký titul pro moderního muže, jenž chce mít pod kontrolou svůj tělesný, duševní a citový život. Hlavní témata zdraví, fitness, sex, stres, styl, cestování budou zpracována čtivě, srozumitelně a s humorem.


Časopis bude vycházet 10x ročně každý měsíc, jen leden únor a červenec srpen vyjde dvojčíslo. Cena je stanovena na 75 Kč za 132 stran.

Podívejte se na něj v obchodech, třeba s ním doma příjemně překvapíte.

autor: Helena

Doporučujeme

Články odjinud