Konečně muž před kamerou

V USA je zvykem, že si mladé studentky, ale někdy i zralé ženy, přivydělávají na živobytí pomocí malé kamery umístněné v jejich soukromí. Miliony lidí pak mohou sledovat on-line kamerou jejich všední domácí život.

Konečně muž před kamerou

V USA je zvykem, že si mladé studentky, ale někdy i zralé ženy, přivydělávají na živobytí pomocí malé kamery umístněné v jejich soukromí. Miliony lidí pak mohou sledovat on-line kamerou jejich všední domácí život. Většina těchto služeb je placená, ale aktérky často nabízejí některé statické pikantní obrázky. Jako například http://www.akasa.bc.ca/xancam/ , http://www.calgary-web.com/annie/default.htm nebo německá http://www.online-today.de/tinacam/   Tyto služby jsou určeny především mužům, i když kamery občas zachytí i pánské návštěvy. Po boomu dámských kamer se objevily také kamery mužské.
Zdá se, že prvním průkopníkem u nás je kontroverzní novinář a publicista Jiří X. Doležal. Jeho On-line kameru najdete na stránce nového projektu www.nekoukat.cz. Pan Doležal většinu času tráví tradičně u počítače psaním, nebo surfováním po webu, zahalen do cigaretového kouře. Pokud doma není, pak kamera zabírá jeho štíra. Nevím, jestli uvidíme ty nejpikantnější scény, ale JX Doležal si prý přichystal velkou ceduli s nápisem "Nerušit, právě souložím".
Uvidíme, jak se tento první pokus o intimní on-line kameru v naší republice ujme. Paradoxem je, že na rozdíl od jiných zemí je ten první právě muž. Návštěvnost projektu bude určitě dost veliká, neboň příznivců i odpůrců JX Doležala, kteří se na něj podívají je určitě mnoho.

Autor: Mis

Doporučujeme

Články odjinud