Komentáře k článku zpět na článek

EvaK 2. 9. 2019 | 06:02

koprovku milujeme ale delam tak ze kdyz mam cerstvy mlady kopr tak si ho zavarim na sladkokyselo a pak je vse jednodusi to mne ucila babicka a pozdeji maminka a verte kdyz nalozite kopr do dobreho okurkoveho nalevu tak pak tu chut doladite rychle vyzkousejte preji dobrou chut tem kdo to zkusi mne se osvedcilo

Irena 13. 6. 2018 | 09:52

Nevím, co je podle vás na koprovce tak pracného. Naopak. Patří k těm jednodušším jídlům. A když si maso uvaříte předem, je to pak fofr. Za 20 minut máte na stole.

Přečtěte si také

Horoskopy

Nutno říci, že leden není vaším ideálním měsícem. Nějak se nemůžete ve všem zorientovat a děláte chyby…

Nejčtenější články

Doporučujeme