Kosmetická depilace - součást dnešní moderní ženy

Veet, který je specialistou na kosmetickou depilaci, umožňuje svými výrobky všem spotřebitelkám dokonalé a šetrné odstranění nepříjemných chloupků. V současné době představuje kosmetická depilace pro většinu moderních a aktivních žen neodmyslitelnou součást pravidelné péče o pleť.

Kosmetická depilace - součást dnešní moderní ženy

Již před časem jsem svým věrným čtenářkám slíbila něco víc o depilaci pomocí přípravků firmy VEET.

U nás se depiluje asi 63% všech žen. Bohužel nejvíc ve věku 18-40 let.To je škoda.
Chemická depilace (užití vosků či krémů) je netraumatizující metoda a alergicky na ni reaguje minimum žen. U disponovaných jedinců je dobré provést testáž (nechat působit 24 hodin). Depilace se doporučuje i z hygienických důvodů-zvláště v místech podpaží. Bylo by krátkozraké tvrdit, že ochlupení se znovu po čase neobjeví, ale to vám nezaručí žádná depilační metoda. Nevěřte bludům! Dokonce ani laserová metoda to nedokáže.Orientální depilace se svým základem velmi podobá užití vosků. Ochlupení strháváme proti růstu, vlas příště skutečně naroste slabší a v řidší podobě. Vytrhává se totiž i s cibulkou.
Jaké má tedy výrobky firma VEET pro tento rok?
Depilační krémy: (tři nové varianty)
Obsahují speciální aktivní parfém, změkčující a zvláčňující složky a tělové oleje, díky kterým je pokožka hladká a vláčná. Nové narostlé chloupky jsou po použití krému měkké, bez drsného efektu.

  1. VEET-nový svěží pocit-95,-Kč

  2. VEET-nový pocit vůně-95,-Kč vše v balení po 100ml

  3. VEET-sensitive plus-110,-Kč

Za povšimnutí stojí zvlášň VEET sensitive plus, ten je určen k depilaci třísel a na citlivou pokožku.Vhodný zvlášň pro ženy, které mají po holícím vždy podrážděnou pokožku.
Depilační pěny:
Pěna je jako doplněk ke krémům, lze použít na celé tělo, obsahuje oleje, aby pleň zůstala sametově hladká. Je v balení 200ml, cena 120,-Kč.
Depilační vosky: (dva druhy-studené a teplé)

  1. Teplý vosk VEET-s éterickými oleji,při zahřátí má příjemnou zklidňující vůni.
    Je to velmi efektní metoda odstranění chloupků celého těla.Pro ženy s velmi citlivou pokožkou není vhodné používat do třísel a do podpaží.Tam bych raději doporučovala krémy či pěny.Cena vosku je 199,-Kč,balení 250ml.

  2. Studený vosk VEET-tedy voskové pásky,jsou obohaceny o rostlinné výtažky,vynikajícím způsobem se hodí pro depilaci horních rtů,mají jaště sáčky s uklidňující náplní-azulen,vitamin E,tělové oleje.Cena vosku je 120,-Kč.

Zdravím všechny své věrné čtenářky
Kosmetická poradna JULIA.

Doporučujeme

Články odjinud