Kosmetické novinky měsíce

Kosmetické novinky měsíce

Sluníčko se před námi velmi úspěšně schovává a podzim už do našich dnů vstoupil aniž by zaklepal. Zahřejte se alespoň na duši s kosmetickými novinkami! Snad vám s nimi bude alespoň trochu lépe a sychravé dny se pro vás rozsvítí.

Jemný odličovač očí a rtů Thalgo neobsahuje alkohol, je velmi osvěžující a nedráždí oči. Obsahuje extrakty z chrpy, zeleného čaje a mořské živiny, které pokožku v oblasti očí a rtů zklidňuje, detoxikuje a remineralizuje. Perfektně odstraňuje i voděodolný make-up. Cena 520 Kč.

Krémový sprchový gel Yves Rocher je obohacen o výtažek z květu bavlníku, který nádherně zjemní Vaši pokožku. Krémová textura gelu vytváří lehkou, hedvábnou pěnu a jeho mycí báze rostlinného původu dodává pokožce pružnost a nevysušuje jí. Zahalte se do příjemné vůně bavlníku navozující pocity radosti a pohody. Ponořte se do sametově jemné krásy! Cena 89 Kč.

Oční gelové sérum Luxury značky NevO Dead Sea SPA bylo speciálně vyvinuto pro hydrataci jemné pleti v okolí očí. Minerály z Mrtvého moře v kombinaci s vitamíny A, D, C a E pleť vyhlazují, zjemňují, vyživují a zpomalují vznik vrásek. Složení je obohaceno o přírodní proteiny, které jsou nejdůležitější pro obnovu tkání. Chladivý efekt pomáhá proti otokům a únavě očí. Cena 1650 Kč.

Sérum proti stárnutí s jedinečným složením, které ve dne v noci pracuje na redukci linek a vrásek a na nápravě škod způsobených UV zářením, přičemž výsledky jsou velmi dobře srovnatelné s dermatologickým zákrokem pomocí laseru. Stačí jen tři kapky séra Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector dvakrát denně a během 12 týdnů dosáhnete viditelného redukce vrásek.

ČTĚTE TAKÉ:
Obujte své děti do pohodlí!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud