Kosmetické tipy na červenec: Opalovací mlha, šťavnatá tvářenka i peeling na rty | Foto: iStock

Foto: iStock

Kosmetické tipy na červenec: Opalovací mlha, šťavnatá tvářenka i peeling na rty

Prázdniny jsou konečně tu a s nimi i naše letní tipy na červenec. V horkých dnech určitě oceníte opalovací mlhu, stejně jako odlehčený make-up v podobě BB creamu. Nezapomeňte také dopřát péči svým rtům a dodat šťávu svým tvářím! S jakými produkty to půjde snadno?

Peeling na rty Yage Organics

Pokožka rtů si zaslouží intenzivní péči, protože je ze své podstaty mnohem tenčí a citlivější a má sklon se více vysoušet než kůže jinde na obličeji. Rty jsou navíc vystavené mimořádné zátěži a mnoha vnějším vlivům, vyžadují tedy speciální péči po celý rok. Bioaktivní kosmetika Yage Organics představuje speciální výživný peeling na rty Ylang-ylang and orange. Tento jemný peeling na citlivou pokožku rtů obsahuje panenský kokosový a jojobový olej na hydrataci, papájový olej s exfoliačním účinkem a cukr v kombinaci s osvěžující a smyslnou vůní sladkého pomeranče, levandule a ylang-ylang. Jemnou masáží se rty krásně vyhladí, zároveň podpoříme jejich prokrvení a zlepší se nejen distribuce živin, ale i tonizace, čímž docílíme zdravé atraktivní plnosti.

www.yageorganics.cz 599 Kč / 15 ml

2_Yage_peeling_rty_Ylang-ylang-and-orange---D copy.jpeg

Pokračování 2 / 6

Vlasové sérum od Havlíkovy apotéky

Naše vlasy jsou denně zatěžovány prachovými částečkami, znečištěným ovzduším, volnými radikály a smogem. Navíc bývají často vystavovány vyšším teplotám z fénů, žehliček na vlasy a jiných kadeřnických pomůcek. To se na nich začne dříve nebo později projevovat. Bývají celkově vysušené, lámou se a třepí se konečky. Většinou chybí vlasům hydratace, výživa a ochrana. Havlíkova apotéka představuje novinku Vlasové sérum – Kyselina hyaluronová, která doplní řadu Vlasový opravář. Jde o vysoce koncentrované vlasové sérum s nízkomolekulární kyselinou hyaluronovou, aktivními látkami capiguard, KARKADE a panthenolem pro hydrataci, pevnost a lesk vlasů.

www.havlikovaapoteka.cz  646 Kč / 50 ml

Hyaluronova-vlasy-50ml.png

Pokračování 3 / 6

Diorshow – Objemová řasenka

Kultovní řasenka Diorshow od značky Dior se pyšní 90% přírodním složením a čtyřiadvacetihodinovou výdrží. S každou další vrstvou řasenky získávají řasy velkolepý objem bez nežádoucího slepování. Řasenka Diorshow je obohacena o extrakt z chrpy a vyhovuje i citlivým očím, aniž je jakkoliv narušena její účinnost: s každou aplikací jsou řasy krásnější a silnější. Speciálně tvarovaný kartáček oddělí řasu od řasy, rovnoměrně každou z nich obalí barvou a intenzivně prodlouží.

www.sephora.cz 1120 Kč

583962_swatch.jpg

Pokračování 4 / 6

Uriage Bariésun Dry Mist – opalovací mlha ve spreji SPF 50+

Ochranný opalovací přípravek je nezbytnou součástí péče o pokožku při pobytu na slunci. Tato opalovací mlha chrání kůži před UVA i UVB zářením, dodává pokožce potřebnou hydrataci, lehce se roztírá a nezanechává mastný film, je voděodolná a lze ji aplikovat i na mokrou pokožku. Rozprašte jemnou vrstvu po kůži celého těla před pobytem na slunci. Opakujte podle potřeby a zejména po koupání, osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení.

www.notino.cz 438 Kč

uriage-bariesun-dry-mist-spf-50-opalovaci-mlha-ve-spreji-spf-50___3.jpg

Pokračování 5 / 6

Essenté BB Cream

Tónovací denní krém (v odstínech Beige a Gold) vám udělá velkou službu, a to nejen při letních cestách. Lehký nemastný krém sjednocuje pleť a kryje její drobné nedokonalosti. Speciální tónovací pigmenty se dokonale přizpůsobí odstínu pleti. Reguluje tvorbu kožního mazu během celého dne, hloubkově hydratuje a zklidňuje pokožku. Příjemně voní, lehce se roztírá.

www.esente.cz 690 Kč

a8b21ff7-6a4e-4608-aa7a-ef62978e8454_lrg.jpg

Pokračování 6 / 6

Benefit Cosmetics tvářenka Willa WANDERful World

Letní opálení sice během prázdnin nahradí make-up, tvářenkou ale doladíte dokonalý vzhled. Tato tvářenka dodá tvářím přirozeně neodolatelnou barvu, má lehké složení, které na pleti není cítit, a je potu a otěru vzdorná. Navíc obsahuje sladkovodní perly a syntetický safír pro zářivý efekt, který odráží světlo, neucpává póry a osvěží vás lehkou tropickou vůní.

www.sephora.cz 990 Kč

P10025839_4.jpg

Doporučujeme

Články odjinud