Kosmetické tipy na duben: Krém na suché ruce, samoopalovák, maska na oči

Kosmetické tipy na duben: Krém na suché ruce, samoopalovák, maska na oči

I když jste momentálně buď doma, nebo schováváte svoji tvář pod rouškou, neznamená to, že byste měla každodenní péči zanedbávat. Co by vám v tom mělo pomoct v dubnu?

Noční oční maska Krásná zahradnice

Jsou to právě oči, které teď z obličeje ukazujeme nejvíce, protože velká část tváře je skrytá pod rouškou či respirátorem, proto vyžadují přednostní péči, abyste se ráno probouzela s projasněným pohledem. Maska Krásná zahradnice o oční okolí pečuje šetrně a pomáhá pleť zbavit nedokonalostí, jako jsou tmavé váčky, flíčky, vrásky. Obsahuje výtažky z kopřivy a také meruňkový, makadamiový a petrželový olej. Masku stačí před spaním vklepat do pokožky a nechat působit přes noc a ráno bude vaše oční okolí projasněné a bez známek únavy.

www.havlikovaapoteka.cz 30 ml / 392 Kč

unnamed.png

Pokračování 2 / 7

Sephora Tónující samoopalovací mlha

Jelikož se momentálně dá jen těžko odhadnout, kdy se dostaneme na sluníčko, k vodě nebo dokonce k moři a zda se nám to letos vůbec podaří, je třeba jednat jinak. Pokud toužíte po krásném zlatavém opálení, budete se muset spolehnout na samoopalovací prostředky. Sephora nabízí tónující mlhu, která díky rozprašovači zaručuje rovnoměrné nanesení a slibuje přirozený efekt opálení. Jako bonus obsahuje extrakt z manga a účinnou hydratační složku, díky nimž bude pleť jemnější a viditelně krásnější.

www.sephora.cz  290 Kč

m13080707_P2471060_princ_medium.jpg

Pokračování 3 / 7

Sephora Sada znovupoužitelných odličovacích tamponků

Chcete-li šetřit životní prostředí a tíhnete k přírodní kosmetice, pak byste neměla přehlédnout ani odličovací tamponky, které můžete vyprat a znovu použít. Jsou vhodné k odlíčení jakéhokoliv typu make-upu včetně voděodolné řasenky, očních linek atd. Tamponky jsou oboustranné, jedna strana je vhodná k odlíčení a druhá, hrubší strana slouží k exfoliaci pokožky.

www.sephora.cz 490 Kč

m24241310_503913_medium.jpg

Pokračování 4 / 7

Tradiční marseillské mýdlo Théophile Berthon 

Tradiční marseillské mýdlo Théophile Berthon ze 100% olivového oleje by se dalo nazvat jako tři v jednom. Jemné neparfémované mýdlo se totiž používá jak na pokožku, tak i na vlasy, a také jako domácí čisticí prostředek nebo na praní prádla. Je vhodné i na nejcitlivější pokožku. Olivový olej je navíc bohatý na vitamín E a kyselinu olejovou, která v mýdlech slouží jako vynikající změkčovadlo. Olivový olej má navíc antioxidační vlastnosti, zklidňuje pokožku, hloubkově vyživuje a zvláčňuje.

www.wonderful.cz 99 Kč

Marseillske mydlo.jpg

Pokračování 5 / 7

Barvy na obočí BeautyLash Power-Brow

Jelikož jsou v současnosti kosmetické salony zavřené, je potřeba, abyste vzala péči o svůj vzhled do vlastních rukou. Nabarvit si obočí doma dnes už není tak složité, jak by se mohlo zdát. Veganské barvy BeautyLash Power-Brow vydrží několik týdnů, nerozmazávají se, jsou odolné vůči vodě a přitom působí přirozeně. Vybírat si můžete ze dvou odstínů: Tmavě hnědá nabarví obočí do tmavého odstínu hnědé a je vhodná pro středně až tmavě hnědé vlasy. Světle hnědá nabarví obočí do teplého odstínu hnědé a je vhodná pro tmavší blond a středně hnědé vlasy. Můžete ji také použít na šedé či bílé chloupky, které se jí zcela zakryjí a získají novou svěží barvu. Jedno balení vystačí na 8 barvení a obsahuje tubu Brow Colour, tubu Oxi Creme, barvicí tyčinku a barvicí kartáček.

Beautylash.cz 247 Kč

beautylash_powerbrow_WEBSIZE.jpg

Pokračování 6 / 7

Neostrata Čisticí pěnivý gel bez mýdla

I když se možná v době povinného nošení roušek příliš nelíčíte, neznamená to, že byste si pleť neměla každý den čistit. Pěnivý gel bez mýdla Neostrata obsahuje kyselinu mandlovou a salicylovou, zlepšuje texturu kůže, odstraňuje odumřelé povrchové kožní buňky a nadbytečný kožní maz. Obsažený Glycerin pokožku hydratuje a Tea tree oil má protizánětlivé účinky. Je určen pro normální až mastnou pleť se sklonem k akné.

Neostrata.cz 749 Kč

Clarifying Cleanser 200ml_749Kc.png

Pokračování 7 / 7

Indulona měsíčková

Jelikož v posledních týdnech trápíme ruce velmi častým mytím a používáním dezinfekce, aby se předešlo nákaze koronavirem, je dost pravděpodobné, že jsou vysušené a hrubé. O to víc byste měla používat krém na ruce, který jim vrátí vláčnost a jemnost. Vsaďte na klasiku – právě to nabízí Indulona – regeneračně-hydratační krém se zvláčňujícím efektem pro normální a citlivou pokožku, obohacený výtažkem z měsíčku lékařského a glycerinem pokožku zvláčňuje, zjemňuje a vyhlazuje.

www.indulona.cz 49,90 Kč/85 ml

INDULONA TUBA 85ML MESICKOVA 02 200563 CMYK.jpg

Doporučujeme

Články odjinud