Kosmetické tipy na květen: Svěží pokožka, rty k zulíbání i maska se silou moře

Kosmetické tipy na květen: Svěží pokožka, rty k zulíbání i maska se silou moře

Čím během májových dnů potěšit svoji pleť, vlasy či tělo? Na výběr je toho spousta! V redakci jsme se však shodly, že na jaře je nezbytný lesk na rty, vyživující maska na vlasy i na obličej a další vychytávky, kterými se můžete hýčkat. Čím se necháte zlákat?

Eveline Cosmetics lesk na rty

Na matné rtěnky můžeme tento rok zapomenout. Lesklé rty se vracejí do módy, a proto je ideální čas sáhnout po lesku na rty nebo perleťových rtěnkách. Intenzivně lesklé růžové nebo oranžové rty dokonale podtrhnou večerní líčení, ale i přirozený, jemný make-up. Lehké složení lesku na rty zaručuje pohodlnou aplikaci a rty pěkně hydratuje. Obsahuje vitamin E a kyselinu hyaluronovou.

www.hebe.com 123 Kč

Eveline Cosmetics.jpg

Pokračování 2 / 6

Pro svěží pocit z pokožky celého těla

Není nad to, dát si v parném, horkém dni osvěžující sprchu. Pokud navíc sáhnete po sprchovém gelu se svěží a relaxační vůní, povýšíte každodenní rutinu na výjimečný zážitek. Pro větší komfort a příjemný pocit ošetřete pokožku tělovým mlékem nebo krémem, díky kterým bude krásně hydratovaná a jemná. Aroma Zen Vibes s uklidňující a relaxační vůní je ideální na večerní rutinu před spaním, Aroma Joy of Life s květinovou vůní s tóny růží vám dodá povzbuzení a optimismus, Aroma Mood Detox povzbudí vaše smysly osvěžující a energizující vůní.

www.nivea.cz 180 Kč

image002.png

Pokračování 3 / 6

Vild Nord Kolagen Immune Remedy

Vild Nord Kolagen Immune Remedy je unikátní směs hydrolyzovaného mořského kolagenu, echinacey, vitaminu C z aceroly a černého rybízu a veganského vitaminu D z hub, která podpoří nejen mladistvý vzhled vaší pokožky, ale zároveň váš imunitní systém, který je nezbytný pro udržení zdravého organismu. Obsažený vitamin C přispívá k tvorbě kolagenu a také k ochraně buněk před oxidativním stresem, vitamin D přispívá k udržení normálního stavu kostí. Prášek je výborný rozmíchaný ve sklenici pramenité vody nebo v džusu, můžete si ho přidat do jogurtu i do smoothie. Jedna denní dávka obsahuje 5000 mg mořského kolagenu.

www.vildnord.cz 1990 Kč (30 denních dávek)

BEAUTYREMEDY_DK_BLOMSTER.jpeg

Pokračování 4 / 6

Claresa Sugar Powder paletka očních stínů

Na jaře všechno jen září, a tak je na čase dodat třpyt i vašim očím pomocí správné kombinace očních stínů. Paletka očních stínů v neutrálních barvách se dokonale hodí pro každodenní líčení. Deset odstínů můžete kombinovat a vykouzlit tak jemné denní líčení nebo doplnit o stíny se třpytkami na večer, růžový odstín můžete využít místo tvářenky.

www.hebe.com 494 Kč

Claresa.jpg

Pokračování 5 / 6

Tea Tree Special Detox Foaming Salt Scrub

Tento bohatě pěnivý peeling okamžitě odstraňuje nečistoty z vlasů i z pokožky hlavy. Sopečný popel, himálajská sůl a zelený jíl zbavují pokožku hlavy zbytků produktů, odumřelých kožních buněk a přebytečného kožního mazu. Směs je bohatá na antioxidanty, které chrání před škodlivými vlivy prostředí. Pokožka hlavy je poté pružná, svěží a regenerovaná.

www.paulmitchell.cz 899 Kč

Special Detox Foaming Scrub.jpeg

Pokračování 6 / 6

Thermes Marins de Saint Malo vyživující maska

Pleťové masky by rozhodně měly patřit mezi produkty denní rutiny. Snadno se nanášejí, poskytují okamžitě viditelné výsledky a jejich složení i výkon omlazují pleť. Masky do hloubky čistí pokožku iritovanou vnějšími vlivy, upravují vzhled pórů a v neposlední řadě zbavují pleť napětí, které může být způsobeno civilizačním stresem, používáním nevhodných přípravků a dalšími faktory. Pokožka je po jejich použití vypnutá a bez vnějších známek stárnutí. Navíc poskytují i široký terapeutický účinek, protože uvolňují a stimulují smysly, hloubkově zlepšují kvalitu pleti, která je díky tomu okamžitě prozářená. Jemná a krémová maska kombinuje výtažky z mořských rostlin a bambuckého másla, které vyživují a zklidňují veškerou pokožku a navozují komfortní pocit.

www.cosmetics-thermesmarins.cz 875 Kč

Tube_Masque_Nourrissant_Criste_Marine_Karite_75ml_BD.jpg

Doporučujeme

Články odjinud