Kosmetické tipy na leden: kašmírový krém, hedvábné sérum i barva Very Peri | Foto: iStock

Foto: iStock

Kosmetické tipy na leden: kašmírový krém, hedvábné sérum i barva Very Peri

V zimním období je potřeba chránit nejen pleť, ale i vlasy, s čímž vám mohou pomoct naše tipy na kosmetické novinky. A chcete-li k tomu zůstat trendy, nezapomeňte na barvu Very Peri, která už se promítla i do dekorativní kosmetiky!

Paul Mitchell Super Skinny Serum

Jste-li neustále ve spěchu, ale zároveň chcete svým vlasům dopřát péči, kterou potřebují, je pro vás toto sérum to pravé ořechové. Zkracuje totiž vysoušení vlasů, ale zároveň je zanechává jemné jako hedvábí. Pečuje o vlasy a uzavírá jejich povrch. Vlasy jsou po použití hedvábně hebké, neuvěřitelně lesklé a za žádného počasí nekrepatí.

https://www.paulmitchell.cz/salony/ 909 Kč

Super Skinny Serum.jpg

Pokračování 2 / 5

Alcina kašmírový pleťový krém

Pleťový krém s obsahem bambuckého másla, kašmírového extraktu a komplexu Aquarich je v zimním období ideální volbou pro každý typ pleti. Zjemňuje vrásky způsobené suchostí, uvolňuje od pocitů napětí, chrání proti povětrnostním podmínkám a udržuje pleť obličeje krásně hebkou. Ideální je také jako podklad pod make-up.

www.alcina.cz 460 Kč

alcina-produktabbildung-cashmere-gesichtscreme-closed-50ml-F35273.jpg

Pokračování 3 / 5

Fenty Beauty tekutý rozjasňovač

V zimě víc než kdy jindy potřebuje vaše pleť pomoct k zářivosti, protože sluníčko to za vás v těchto měsících neudělá. Super jemný tekutý rozjasňovač s lehce aplikovatelným a vyživujícím složením zanechává svěží lesk, je odolný proti přenosu a rychle zasychá. V zimě je proto ideální, protože vám neuvízne na šále či roláku.

www.sephora.cz 730 Kč

566131_swatch.jpg

Pokračování 4 / 5

Orlane Retinol koncentrát

Aktivní forma vitaminu A je nejúčinnější prostředek v boji proti vráskám a stárnutí pokožky. Retinol snižuje míru rozpadu kolagenu po působení slunečního záření a současně také stimuluje tvorbu nového kolagenu. Pomáhá urychlovat proces obnovy buněk. Působí v hlubokých i svrchních vrstvách pleti a díky své schopnosti exfoliovat pomáhá rychle odstraňovat odumřelé kožní buňky. Pleť je tak hladší, zároveň se zmírňují pigmentové skvrny a vrásky. Vyzkoušejte osmadvacetidenní kúru s aplikací koncentrátu každý druhý večer, poté každý večer podle potřeb pleti.

www.orlaneinstitut.cz 1335 Kč

CONCENTRÉ RETINOL.jpg

Pokračování 5 / 5

Nobea Day-to-Day lak na nehty

Jak už jistě víte, barvou pro rok 2022 se stal odstín Very Peri. Pokud to není vyloženě vaše barva, ale přesto chcete držet krok s trendy, zapomeňte na oblečení v tomto tónu, ale zaměřte se na drobnosti, jako je třeba lak na nehty. Zkuste třeba ten s gelovým efektem NOBEA Day-to-Day, který je právě v barvě Very Peri k sehnání. Navíc vytváří intenzivní krytí díky potahovaným pigmentům a má dlouhotrvající výdrž.

www.notino.cz 85 Kč

nobea-day-to-day-lak-na-nehty-s-gelovym-efektem_.jpg

Doporučujeme

Články odjinud